- Konu Yazar
Emir Sarrafoğlu kim?
Aynı zamanda, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersi de alan Ulusoy, oyunculuk kariyerine Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanan “Adını Feriha Koydum” isimli dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile ilk kez adım atmıştır.Emir Sarrafoğlu Gerçek mi?
Çağatay Ulusoy, 23 Eylül’de ıstanbul’da doğmuş. Dizideki karakteri Emir Sarrafoğlu’nun doğum günü sahnesinin yayınlandığı gün, aynı zamanda kendi doğum günüymüş. 20 yaşında… Babası torna tesviyeden, annesi ise muhasebeden emekli.AFK Halil Kimdir?
AFK Halil Kimdir?Ufuk Tan Altunkaya,15 Mayıs 1984 yılında doğdu ve 36 yaşındadır. Ufuk Tan Altunkaya, Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha’ya körkütük aşık olan Halil karakteriyle tanınmıştır. Dizi ve tiyatro oyuncusu olan Altunkaya, Fatih (2013), Biz Size Döneriz (2017) ve Beni Böyle Sev (2013) adlı yapımlarda da kendini göstermiştir.
Adını Feriha Koydum Hazal Kaya diziden neden ayrıldı?
Yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum-Emir’in Yolu dizisinin oyuncularından Ayşegül Çıdamlı, eski rol arkadaşı Hazal Kaya’nın bu projeden rahatsız olduğu için ayrıldığını söyledi. Çıdamlı, “Hazal senaryo gereği bekaret kontrolüne götürülünce itiraz etti” dedi.Emir Sarrafoğlunu kim seslendiriyor?
Aksoy, Adını Feriha Koydum’da Emir karakterine de ses veriyor. Dört yıl boyunca pek çok radyoda çalışan Rüzgâr Aksoy, daha sonra dublaj yapmaya başlamış. Üç yıl önce ‘Serçe’ dizisinde Saruhan Hünel’i seslendirmek için Base Yapım’a gittiğinde de oyunculuk teklifi almış ve şansını denemiş.Adını Feriha Koydum Emirin yolu neden bitti?
Adını Feriha Koydum Emirin yolu neden bitti?Ama dinleyen kim? Hazal Kaya gibi güçlü, yetenekli bir oyuncudan sonra Feriha karakteri tam bir fenomen oldu. Haliyle de ”Emir’in Yolu” yoldan çıktı, çünkü Feriha’nın boşluğu iyi doldurulamadı. Tek başına Çağatay Ulusoy’un oyunculuğuyla dizi kendini toparlayamadı.
Adını Feriha Koydum Emirin sesi neden değişti?
Adını Feriha Koydum dizisinin ilk bölümlerde, heyecandan sesi titrediği için, 12 bölüm kendi sesini kullanamamış, sesini başkası dublaj yapmıştır. Kamera karşısında rahatladıktan, kendisine biraz güven geldikten sonra 13.bölümden itibaren kendi sesini kullanabilmiştir.Hazal Kaya hangi sahneyi reddetti?
HAZAL KAYA REDDETMİŞTİ 20 yaşındayken başrol oynadığı Adını Feriha Koydum dizisinde rol alan Hazal Kaya, bekaret testi sahnesini oynamayı reddetmişti ve “Bunu normalize etmemek için oynamam” demişti. Hazal Kaya’nın istediği üzerine ise sahne senaryodan çıkarılmıştı.Adını Feriha Koydum dizisi neden bitti?
Adını Feriha Koydum dizisi neden bitti?Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya ve Vahide Perçin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dönemin efsane dizisi Adını feriha Koydum, gündüz kuşağında beklenen etkiyi gösteremeyince Show TV tarafından yayından kaldırıldı. Bu nedenle bundan sonra Adını Feriha Koydum dizisi yayınlanmayacak.
Adını Feriha Koydum emiri kim seslendiriyor?
Çağatay UlusoyEmir Sarrafoğlu / SeslendirenEmir Sarrafoğlu Hangi Dizi?
Adını Feriha Koydum Bu dizi de Çağatay Ulusoy başrolü Hazal Kaya ile paylaşmaktadır. Çağatay Ulusoy’un buradaki karakterinin adı Emir Sarrafoğlu’dur.Adını Feriha Koydum son bölümde neler oldu?
Adını Feriha Koydum son bölümde neler oldu?“adını feriha koydum” dizisinin son bölümünün çekimi etiler’de bir parkta yapıldı. vatan’dan gizem görsoy’un haberine göre dizinin cuma günü yayınlanacak olan sezon finalinde hazal kaya’nın canlandırdığı feriha karakteri nikahın ardından vurularak öldürülüyor.