AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

emir sarrafoğlu çağatay ulusoy fotoğrafları

haberci

Yeni Üye
Ulusoy ilk oyunculuk deneyimi olan Adını Feriha Koydum dizisiyle geniş kitlelerce bilinen biri haline geldi
Diziye devam ederken 2019'de Anadolu Kartalları filminde kayda değer bir rol oynadı Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandıran genç oyuncu, bu rolüyle büyük beğeni topladı
Adını Feriha Koydum dizisi devam ederken Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yaptı
*

Evet, doğru söylüyorsunuz. Çağatay Ulusoy, oyunculuk kariyerine "Adını Feriha Koydum" dizisiyle başladı ve bu dizi sayesinde geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra 2019 yılında "Anadolu Kartalları" filminde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Bu rolüyle izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almıştı. Ayrıca, "Adını Feriha Koydum" dizisi devam ederken "Eve Düşen Yıldırım" adlı dizide konuk oyunculuk yaparak oyunculuk kariyerine farklı bir soluk getirdi. Çağatay Ulusoy'un bu projelerdeki performansı ve oyunculuk yeteneği genellikle takdirle karşılanmıştır.

Geri