AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eminotomotiv kac ayda teslim?

Editör

Yeni Üye

Eminotomotiv kaç ayda teslim?​

Örnek : 100.000TL değerinde araç sahibi olmak isteyen bir kişi 30.000TL peşinat ve aylık 3.000TL ödeme ile 23 aylık vadeye dahil olur ve 8. ayda aracını teslim alabilir. Tüm satış sistemlerimizde dahil olduğunuz bedel üzerinden vadeye göre hesaplanarak organizasyon ücreti bedeli dışında ek bir ödeme yapılmaz.

Eminevim kapandı mı?​

Eminevim kapandı mı?
21 ‘evim’ tasfiye oldu! Halk arasında faizsiz ev alma, faizsiz taşıt alma gibi isimlerle anılan tasarruf finansman şirketlerinin denetimi BBDK’ya geçmişti. Dün, sektörde faaliyet gösteren 35 firmadan 21’inin yeterli şartları karşılayamadıkları için tasfiye edileceği açıklandı.

Eminevim eve ipotek koyuyor mu?​

Eminevim ipotek teminat sistemli çalışmaktadır. İpotek teminat sistemi, evini alan her müşterinin evine borcu bitene kadar satılamaz kaydının konmasıdır. Bu yöntemle diğer üyelerin hakkı da korunmuş olur.

Eminevim ev ne zaman Teslimat Süresi?​

Eminevim ev ne zaman Teslimat Süresi?
Bu yıl teslimat ortalamasını 4 dakikaya düşürmeyi amaçlayan Eminevim, yıl sonuna kadar her 4 dakikada bir ev veya araç teslim edecek.

EminOtomotiv katılım ücreti ne kadar?​

EminOtomotiv 14 Günlük Sözleşme İptal Hakkını Kullanamadım 27.09.2021 tarihinde Eminevim’den otomobil için 32.500 TL peşinat 7200 TL organizasyon ücreti ile 15 ay vade 120 bin lira için giriş yaptım ancak 05.10.2021 tarihinde kararımı değiştirdim ve iptal etmek istedim 14 günlük cayma hakkımı kullandım.

Eminevim Çekiliş her ay mı?​

Eminevim Çekiliş her ay mı?
Çekiliş her ay mı düzenleniyor? Her bir konut grubu için çekilişler 5 ayda bir düzenlenmektedir. Her çekilişte beş aylık süreçte ev sahibi olacak üyelerimizin teslimat tarihleri belirlenir.

Eminevim’in son durumu nedir?​

Eminevim 200 Bin Aileyi Ev ve Araç Sahibi YaptıEminevim, 2021 yılındaki istikrarlı büyümesiyle tasarruf finansman sektöründe açık ara farkla 200 bin ev ve araç teslimatına ulaşan ilk ve tek şirket oldu.

Eminevim hediye çekilişi ne zaman?​

Eminevim hediye çekilişi ne zaman?
Talihliler, 05.03.2021 tarihinde Üstün Convention Center. Yenişehir Mah. Millet Cad. No: 31 Pendik – Kurtköy / İstanbul adresinde Saat: 19.00 de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir.

FuzulOto organizasyon ücreti ne kadar?​

Sisteme girerken sizden talep ettiğimiz bir Organizasyon Ücreti var. Bu ücret sistemi almak için talep ettiğiniz otomobil değerinin %6’sı ile %10’u arasında seçmiş olduğunuz vadeye göre değişkenlik göstermektedir. FuzulOto olarak kazancımız budur.

Eminotomotiv'in teslimat süreleri ve katılım koşulları hakkında detaylı bilgiler veren bir dizi bilgi paylaşıldı. İlk olarak, Eminotomotiv'den araç sahibi olmak isteyen bir kişinin ödeyeceği peşinat ve aylık ödemelerle 23 aylık vade seçeneği sunulduğu ve aracın 8. ayda teslim alınabileceği belirtildi.

Eminevim ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Eminevim'in faaliyet gösteren 35 firmadan 21'inin tasfiye edileceği, ev almak isteyen müşterilerin evlerine ipotek koyulmasının söz konusu olduğu ve teslimat sürelerini 4 dakikaya düşürmeyi hedeflediği ifade edildi. Ayrıca Eminevim'in 2021 yılında 200 bin aileyi ev ve araç sahibi yaptığı vurgulandı.

Ayrıca, Eminevim'in çekilişlerinin her bir konut grubu için 5 ayda bir düzenlendiği, talihlilerin noter huzurunda belirlendiği ve hediye çekilişinin belirli bir tarihte gerçekleştirildiği bilgileri de paylaşıldı.

Son olarak, FuzulOto'nun organizasyon ücretinin %6 ile %10 arasında değiştiği ve vadeye göre farklılık gösterdiği açıklandı.

Merak ettiğiniz diğer konular veya detaylar varsa sorabilirsiniz.

Geri