Emine Erdoğan'dan 6 Şubat mesajı: Acısı dün gibi... Unutmadık, unutmayacağız

haberci

Yeni Üye
898

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısının dün gibi olduğunu belirterek, hayatını kaybedenleri rahmetle andı. Emine Erdoğan, depremlerin 2. yılı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 6 Şubat'ın takvim yapraklarında sadece bir tarih değil, yüreklerde açılan derin bir yara olduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:
"Acısı dün gibi... Ancak enkazların arasından sadece hüzün değil, milletimizin sarsılmaz dayanışması da yükseldi. Asrın birlikteliği ile yeniden umut dolduk. O gün devletimizin şefkat eli uzandı, milletimizin vicdanı seferber oldu. Birbirimize kenetlenerek mücadeleden vazgeçmedik. Bir yanımız hep buruk kalsa da gönüllerimizi ihya, şehirlerimizi de yeniden inşa ediyoruz.
Yürekten inanıyorum ki barış ve huzurun teminatı şehirlerimiz dünya durdukça medeniyetimizi yaşatmaya devam edecek. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, geride kalanlara sabır ve güç diliyorum. Unutmadık, unutmayacağız."
6 Şubat, takvim yapraklarında sadece bir tarih değil, yüreğimizde açılan derin bir yara. Acısı dün gibi…Ancak enkazların arasından sadece hüzün değil, milletimizin sarsılmaz dayanışması da yükseldi.#AsrınBirlikteliğiile yeniden umut dolduk.O gün devletimizin şefkat eli…pic.twitter.com/cJ9VxhWKuU

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Emine Erdoğan'ın 6 Şubat mesajı gerçekten duygusal ve anlamlı bir paylaşım. 2023 yılında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin acısının hala taze olduğunu ve unutulmadığını vurguluyor. Depremin üzerinden geçen 2 yıla rağmen, o gün yaşanan acıların hala yürekleri yaraladığını belirtiyor. Ancak bu acıların yanı sıra, milletimizin sarsılmaz dayanışması ve birlikteliği ile umutların yeşerdiğine de dikkat çekiyor.

Emine Erdoğan'ın mesajında, devletin ve milletin depremzedelere sağladığı yardım ve desteklerine vurgu yaparak, dayanışma ruhunun ne kadar güçlü olduğunu ifade ediyor. Birlik ve beraberlik içinde acıların paylaşıldığını ve şehirlerin yeniden inşa edildiğini vurguluyor.

Ölen vatandaşlarımızı rahmetle anarken, geride kalanlara sabır ve güç diliyor. Emine Erdoğan'ın bu duygu dolu paylaşımı, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da umudu ve dayanışmayı ön plana çıkarıyor.

Depremler gibi acı olaylarla karşılaştığımızda bir araya gelerek dayanışma içinde olmanın, sorunların üstesinden gelmede ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Bu tür duygusal ve birleştirici paylaşımların toplumu daha da kenetleyici bir güç olduğunu gösteriyor. Umuyorum ki depremzedeler ve yakınlarını kaybedenler için de daha aydınlık günler gelecektir.

Geri