AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emin Gunenc neden diskalifiye oldu?

Editör

Yeni Üye

Emin Günenç neden diskalifiye oldu?​

2021 sezonuna hızlı bir giriş yapan Survivor’da Cemal ve Meryem’in ardından bir diskalifiye haberi daha geldi. Sakat olduğu bilinen Emin Günenç, doktorların yaptığı incelemelerle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Çağrı neden diskalifiye edildi?​

Çağrı neden diskalifiye edildi?
Survivor 2021’de, yaşadığı ağır diz sakatlığı nedeniyle bir süredir yarışamayan Çağrı yarışmadan diskalifiye edildi. Çağrı, Acun Ilıcalı’nın diskalifiye açıklamasının ardından gözyaşlarına boğuldu.

Emin neden gitti?​

Emin neden gitti?
Gönüllüler takımı yarışmacılarından Survivor Emin ise yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye edildi. Doktor Metin Kuş tarafından yapılan açıklamaya göre; dizinde kırık olduğu ve bu sebepten ötürü yarışmaya devam edemeyeceği açıklanınca gözyaşları sel oldu.

Survivor neden diskalifiye oldu?​

Survivor’da 21 Ocak bölümünde toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı tüm yarışmacıları gözyaşlarına boğan bir açıklamada bulundu. Ekranların sevilen yarışma programında daha başlamadan iddialı olarak gösterilen ünlü oyuncu Cemal Hünal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi ve adaya veda etti…

Emin Günenç ne oldu?​

Emin Günenç ne oldu?
Survivor’da yaşadığı sakatlık sebebiyle gözyaşları içinde veda etmek durumunda kalan Emin Günenç, dizinin son bölümünde izleyici karşısına çıktı. Survivor gönüllüler takımının iddialı yarışmacıları arasında yer alan Emin Günenç, yaşadığı sakatlık sebebiyle yarışmaya devam edememişti.

Survivor 2021emin kimdir?​

Survivor 2021emin kimdir?
EMİN GÜNENÇ KİMDİR? Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Emin Günenç, kendisinden şu sözlerle bahsediyor; “Merhaba ben Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’de İstanbul’da doğdum. Tekirdağ Şarköylüyüm. 8 yaşında futbola başladım. 18 yaşına kadar futbol oynadım sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım.
Çağrı neden yok?​
Acun Ilıcalı, Survivor’da sakatlıklar nedeniyle birçok yarışmacının ayrılmak zorunda kaldığını söylerken ünlüler takımından Çağrı’nın sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Çağrı adaya veda etti mi?​

Çağrı adaya veda etti mi?
Survivor 2021’de şok bir ayrılık yaşanmıştı. Diz sakatlığı nedeniyle Survivor’a veda etmek zorunda kalan Çağrı, ünlüler takımına işte böyle veda etti…

Kim diskalifiye oldu?​

Kim diskalifiye oldu?
Cemal Hünal Survivor’dan diskalifiye oldu Survivor’ın son bölümüne Cemal Hünal damga vurdu. Bu sezon ünlüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun fiziksel durumu ile ilgili Acun Ilıcalı acil durum konseyinde açıklama yaptı.

Survivor bitti mi?​

25 Haziran 2021, Cuma 01:00 Survivor 2021’de yarı final sona erdi, final için geri sayıma geçildi. Survivor yarı finalinde elenen ilk yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci yarışmacı ise Ayşe Yüksel oldu oldu. İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz, Survivor 2021’in şampiyonu olmak için SMS oylamasına çıkacak.

Survivor 2021 Emin Günenç kimdir?​

Survivor 2021 Emin Günenç kimdir?
İşte 1994 doğumlu ve aslen Tekirdağlı olan Emin Günenç hakkında bilgiler. Emin Günenç, Survivor 2021 yarışmacıları arasında bulunuyor. Gönüllüler takımı yarışmacısı Marmara Üniversitesi makine ressamlığı bölümü mezunu. Survivor Emin, Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde rol almış.

Emin Günenç kimdir?​

Emin Günenç kimdir?
Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’de İstanbul’da doğdu. Tekirdağ Şarköylü olan Emin Günenç, 8 yaşında futbola başladı. 18 yaşına kadar 10 sene boyunca futbol oynamıştır. Geçirdiği talihsiz bir sakatlık sonucunda futbol hayatını bırakmak zorunda kalmıştır.

Emin Günenç, Survivor 2021 yarışmasına katılan bir yarışmacıdır. Ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle yarışmadan diskalifiye edilmiştir. Doktorların yaptığı incelemeler sonucunda dizinde kırık olduğu tespit edilmiş ve yarışmaya devam edemeyeceği açıklanmıştır. Emin Günenç, Survivor macerasına yaşadığı sakatlık sebebiyle veda etmek zorunda kalmıştır.

Çağrı da Survivor 2021 yarışmasında yaşadığı ağır diz sakatlığı nedeniyle diskalifiye edilmiştir. Sakatlığı yüzünden yarışmaya devam edemeyeceği açıklanan Çağrı, Acun Ilıcalı'nın diskalifiye açıklamasıyla adaya veda etmiştir.

Benzer şekilde, Cemal Hünal da yarışmadan diskalifiye olan bir diğer isimdir. Survivor'da yer alan ünlü oyuncu, fiziksel durumu nedeniyle yarışmaya devam edememiş ve diskalifiye edilmiştir.

Survivor 2021 yarışmasında yaşanan diskalifiye olayları ve sakatlıklar yarışmacılar arasında duygusal anların yaşanmasına neden olmuştur. Programın heyecanı ve zorlu rekabeti, bu tür olayların da sıkça yaşanmasına sebep olabilmektedir.

Emin Günenç, kendisi hakkında şu sözlerle bahsetmiştir: "Merhaba ben Emin Günenç, 23 Temmuz 1994’de İstanbul’da doğdum. Tekirdağ Şarköylüyüm. 8 yaşında futbola başladım. 18 yaşına kadar futbol oynadım, sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım." Emin Günenç'in Survivor 2021'deki performansı ve yaşadığı sakatlık sebebiyle diskalifiye olması, izleyiciler arasında üzüntüye neden olmuştur.

Geri