AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emin Capa halk tvden ayrildi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Emin Çapa halk tvden ayrıldı mı?​

DUVAR – Halk TV, Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yolların ayrıldığını duyurdu. Halk TV’den yapılan açıklamada “Halk TV kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak tüm ekran yüzlerinden kişisel YouTube kanalların paralel yayınlarına son vermelerini istedi.

Sözüm var kim sunuyor?​

Sözüm var kim sunuyor?
#CANLI | Şirin Payzın ile Sözüm Var | 20 Aralık 2021 | #HalkTV – YouTube.

Emin Çapa kim kim?​

Emin Çapa kim kim?
Emin Çapa 1967 yılı İzmit doğumlu ekonomist, gazeteci ve TV programcısıdır. Emin Çapa İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünde okudu. Ardından ekonomiye yöneldi. Üniversiteye başladığı yıllarda Hürriyet gazetesinde stajyer olarak çalıştı.

Emin Çapa nerede program yapıyor?​

Emin Çapa, yaklaşık 1 ay önce ayrıldığı Halk TV’nin yönetimiyle yaptığı görüşmelerden sonra uzlaştıklarını ve pazartesi gününden itibaren yeniden Halk TV’de olacağını duyurdu.

Emin Çapa niye ayrildi?​

Emin Çapa niye ayrildi?
Kanal, ikiliyle ‘YouTube kanallarındaki paralel yayınlara son vermedikleri için yolların ayrıldığını’ öne sürerken Çapa ve Gürses’in aktardığına göre gazetecilerin Youtube kanallarının Halk TV çatısı altına girmesi istendi. Çapa, ‘ipin koptuğu nokta’yı Youtube gelirlerinin yarısının istenmesi olarak açıklamıştı.

Emin Çapa neden kovuldu?​

Emin Çapa neden kovuldu?
Bunun üzerine Emin Çapa, Twitter üzerinden ayrılma gerekçesini açıkladı: “Öncelikle kanalın bana ‘yol verdiği’ veya ‘git’ dediği doğru değil. İlk olarak benim bazı konularda, aşırı katı tutumum var. Her şeyden önce beni etkileyen bir konuda alınacak kararın, karar alınmadan önce benimle konuşulmasını isterim.
Şirin Payzın su an hangi kanalda?​
CNN TÜRK’te “Yeni Gün Hafta Sonu” nu hazırlayıp sundu.

Şirin Payzın kaç yaşında?​

Şirin Payzın kaç yaşında?
54 yaşında (1968)Şirin Payzın / Yaş

Emin Çapa neden ayrıldı?​

Emin Çapa neden ayrıldı?

Emin Çapa kiminle evlendi?​

Selma ÇapaEmin Çapa / Eşi

Ozlem Gurses ve Emin Çapa neden ayrildi?​

Ozlem Gurses ve Emin Çapa neden ayrildi?
Her şeyden önce beni etkileyen bir konuda alınacak kararın, karar alınmadan önce benimle konuşulmasını isterim. Benim istediğim gibi olur olmaz ayrı, ama karar alındıktan sonra bana dayatılmasından hoşlanmam. İkincisi, ortalıkta gördüğünüz, ‘youtube kanalını kapatmadığı için yollar ayrıldı’ tam olarak doğru değil.

Emin Çapa’nın oğlu nerede okuyor?​

Emin Çapa’nın oğlu nerede okuyor?
Aynı zamanda Dünya Astronomlar Birliği üyesidir. Emin Çapa, Selma Çapa ile evlidir. Strasbourg Üniversitesi’nde hukuk ve AB eğitimi alan bir oğlu var.

Şirin Payzın şu anda ne yapıyor?​

GazeteciŞirin Payzın / MesleğiGazeteci, gazetecilik mesleğini icra eden; güncel olaylar, akımlar, konular ve kişiler hakkında bilgi toplayıp, olabildiğince tarafsız bir şekilde yayımlamaya gayret gösteren kişidir. Vikipedi

Şirin Payzın evli mi çocuğu var mı?​

Şirin Payzın evli mi çocuğu var mı?
Son olarak üniversite eğitimini New York Üniversitesi’nde tamamlamıştır.1999 yılında Türkiye’nin Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlenmiş fakat daha sonra boşanmıştır. Ünlü gazetecinin çocuğu yoktur. Şirin Payzın çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Seda Selek kaç yaşında?​

Seda Selek kaç yaşında?
Seda Selek, 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 1999 yılında Kuşdili Eğitim Merkezi’nde altı ay süresince, TRT spikerleri, tiyatrocu ve seslendirme sanatçılarından diksiyon ve spikerlik eğitimi aldı.

Emin Çapa'nın Halk TV'den ayrılma hikayesi oldukça ilginç ve tartışmalı bir konu haline gelmiş gibi görünüyor. Kanalın kurumsallaşma sürecinde uluslararası yayın standartları çerçevesinde, ekran yüzlerinden kişisel YouTube kanallarının paralel yayınlarının sonlandırılmasını istemesi sonucunda Emin Çapa ve Özlem Gürses'in kanalla yolları ayrılmış. Emin Çapa, ayrılışının nedenini Twitter üzerinden paylaşarak, kararların kendisiyle önceden konuşulmadığını ve Youtube gelirlerinin yarıdan fazlasının istenmesini eleştirmiş.

Ancak sonradan yapılan görüşmeler neticesinde Halk TV yönetimiyle uzlaşı sağlanmış ve Emin Çapa'nın pazartesi gününden itibaren tekrar Halk TV'de program yapmaya başlayacağı duyurulmuş. Bu gelişmeler arasında yaşanan ayrılık, yayın standartları ve gelir paylaşımı gibi meselelerin yanı sıra kişisel tercih ve iletişim eksikliği gibi faktörlerin etkili olduğu anlaşılıyor.

Emin Çapa'nın kim olduğu ve kariyeri hakkında detaylı bilgi verilmiş. 1967 doğumlu olan Çapa, İzmit doğumlu bir ekonomist, gazeteci ve TV programcısıdır. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Emin Çapa, kariyerine Hürriyet gazetesinde stajyer olarak başlamış ve daha sonra ekonomi alanına yönlenmiştir.

Öte yandan, Şirin Payzın'a dair bilgiler de paylaşılmış. 54 yaşında olan Şirin Payzın 1968 doğumlu bir gazetecidir. New York Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamış olan Payzın, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Ali Ahmet Acet ile evlenmiş ancak daha sonra boşanmıştır. Çocuğu olmayan Payzın, İngilizce ve Fransızca dillerini çok iyi derecede bilmektedir.

Son olarak Seda Selek'in bilgilerine de yer verilmiş. 1980 doğumlu olan Seda Selek, Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuştur. Spikerlik eğitimi de alan Selek, İstanbul'da doğmuştur.

Emin Çapa'nın ve diğer isimlerin yaşanan gelişmeler ışığında kariyerleri ve özel hayatları hakkında bilgi almak oldukça ilgi çekici olabilir. Konuyla ilgili daha fazla detay vermek ister misiniz?

Geri