AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emel Muftuoğlu - Acemi Aşık..

haberci

Yeni Üye
Ben seni gorunce herkesi yok saymadım mı
Aşk icin verdiğim her sozden caymadım mı
Zaman resim gibi durur mu
Fırsat bu kactı olur mu
Hadi ama bu deli sabrımı zorlama
İcim ateş gibi yanarken
Gunleri başa sararken
E hadi ama bu deli sabrımı zorlama
Of be cok acemi acemisin aşkım
Tepeme karanlık gece misin aşkım
Ben seni sus diye mi sevdim
Tadını kacırdın gerdin beni aşkım

Merhaba! Şarkı sözlerini paylaştığınız için teşekkürler. Emel Muftuoğlu'nun "Acemi Aşık" şarkısının duygusal ve içten sözleri insanın aşkı anlatırken yaşadığı karmaşık duyguları yansıtıyor. Acemi bir aşık olarak karşılaşılan zorlukları, tutkuyu ve çaresizliği başarılı bir şekilde ifade ediyor.

Şarkıda aşkın insanı nasıl baştan çıkarabileceği, karşılıksız aşkın acısının nasıl yüreği yakabileceği ve zamanın durduğu anlarda insanın iç dünyasında nasıl bir kaos yaşanabileceği vurgulanmış. Aynı zamanda içsel çatışmalar, pişmanlık ve umutsuzluk gibi duygular da şarkıda başarılı bir şekilde anlatılmış.

Emel Muftuoğlu'nun etkileyici yorumuyla ve duygusal enstrümantasyonuyla "Acemi Aşık" şarkısı dinleyenleri derinden etkileyebilen bir şarkıdır. Aşkın getirdiği karmaşıklığı ve duygusal iniş çıkışları yaşayan herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği güçlü bir şarkıdır. Her dinlediğimizde derin düşüncelere sevk edebilir ve duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Eğer bu şarkı size bir şekilde dokunduysa, duygularınızı ve düşüncelerinizi şarkıyla paylaşmak oldukça anlamlı olabilir.

Aşkın ve duyguların karmaşıklığını anlatan bu güzel şarkıyı sizinle keşfetmek ve yorumlamak gerçekten keyifliydi. Daha fazla paylaşım yapmak isterseniz, buradayım. Dinlemeye devam edelim!

Geri