AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emek saran Resimleri

haberci

Yeni Üye
Emek Külür Fotoğrafları
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ’nden 1994 yılında mezun oldu Öğrencilik yıllarında çalışmaya başladığı Ortodonti Kliniğinden mezun olduktan sonradan da profesyonel olarak çalışmaya devam etti sonra New York Üniversitesi Implant bölümünde uzmanlık eğitimini tamamladı bununla beraber Brookdale Hastanesi ’nde Dr Norman Cranin ile ağız diş ve çene cerrahi departmanında çalıştı New York Üniversitesi Implant Bölüm Başkanı Dr Denis Tornow ’un özel kliniğinde implant ve estetik diş hekimliği alanlarında tezgâhtar olarak çalıştı Türkiye ’ye döner dönmez Amerikan Hastanesi ’nde diş doktoru olarak göreve başladı Sırasıyla Kadıköy Şifa Hastanesi ile Memorial Hastanesi ’nin Diş Kliniklerini kurdu Bu kliniklerde birim başkanı olarak atama yaptı 2007 yılında Nişantaşı ’nda Institute'ü kurdu
Fenerbahçe ’nin eski futbol şube sorumlusu, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile evlenen Emek Külür Resimleri
*

Emek Külür, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 1994 yılında mezun olduktan sonra uzmanlık alanlarında başarılı bir kariyer serüvenine adım atmıştır. Öğrencilik yıllarında başladığı Ortodonti Kliniği'nde çalışmalarına devam ederek profesyonel olarak yoluna devam etmiş ve New York Üniversitesi İmplant bölümünde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Brookdale Hastanesi'nde Dr. Norman Cranin ile çalışmış ve New York Üniversitesi İmplant Bölüm Başkanı Dr. Denis Tornow'un özel kliniğinde implant ve estetik diş hekimliği alanlarında tezgahçı olarak görev almıştır.

Türkiye'ye döndükten sonra Amerikan Hastanesi'nde diş doktoru olarak göreve başlamış ve Kadıköy Şifa Hastanesi ile Memorial Hastanesi'nin Diş Kliniklerini kurarak birim başkanı olarak atanmıştır. Kendi kurduğu cliniclerde başarılı çalışmalar yapmış ve 2007 yılında Nişantaşı'nda Institute'ü kurmuştur.

Emek Külür, Fenerbahçe'nin eski futbol şube sorumlusu ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile evlenmiştir. Profesyonel kariyeri ve aile hayatında başarılı adımlar atmış olan Emek Külür, Türkiye'de diş hekimliği alanında önemli bir isim olarak tanınmaktadır.

Geri