- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Eltaş transformatör kimin?
1981 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile Sayın Ahmet GÜRE tarafından kurulan ELTAŞ TRANSFORMATÖR SANAYİ VE TİCARET A.Ş. kurulduğu günden bugüne akıl, bilim ve teknoloji öğelerini kullanarak her zaman daha iyiye doğru yol almayı temel felsefe olarak edinmiştir.Astor a ş kimin?
Şanlıurfalı Enver Geçgel’in şirketi Astor A.Ş., transformatör (trafo) üretiminde dünyada ilk beş arasına girmeyi başardı. Firma ayda 3 bin adetlik üretim kapasitesiyle, iç paçarın lideri ve 58 ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.
Astor ne malı?
Astor 37 yıllık deneyim ve tecrübesi ile yoluna devam eden, Türkiye’nin ilk yerli transformatör üreticilerinden.Timsan trafo sahibi kimdir?
Taha KINACI – Yönetim Temsilcisi – Timsan Transformer | LinkedIn.
Üstyapı (Havaalanı, Hastane, AVM) Projelerinde, sektörümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekten, gurur duyuyoruz. Sahip olduğumuz kadromuz ve onların sahip olduğu donatılar ile her ürün, tasarımından sevkine kadar terzi işi üretim modeliyle büyük bir titizlikle hazırlanmakta ve kontrol edilmektedir.
Ahmet Güre kimdir?
Ahmet Güre: 1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesini mezun olmamı müteakiben ESAŞ Transformatör fabrikasında genç bir mühendis olarak iş hayatıma başladım. ESAŞ Transformatör Fabrika’sındaki yeni bir şeyler yapma arzusu, işle ilgili gördüklerim ve dinamizm beni çok etkiledi.
Astor Genel müdür?
Enver Gecgel – genel müdür – ASTOR A.Ş.Astor ne iş yapıyor?
ASTOR, 35 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.
Astor ne üretiyor?
HAKKIMIZDA. ASTOR 40 yılı aşkın bilgi birikimi ile transformatör imalat ve satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektöre yön veren, yenilikçi ve dünya çapında ülkemizi başarı ile temsil eden bir firmadır.Astor kaçıncı sırada?
Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye Araştırması sonuçlarına göre, ASTOR 2020 yılında 28 basamak yükselerek 252. sırada yer aldı.
Maksan’ın yüzde 31 hissesi Türkiye Kalkınma Bankası, diğer büyük kısmı Tortum ailesinin, kalanda Malatya Belediyesi, İl Özel İdaresinin.
Trafo nedir nasıl çalışır?
Transformatör ya da trafo, A.C sistemlerde gerilimin seviyesini frekans değiştirilmeden manyetik indüksiyon yoluyla dönüştürmek için kullanılan ve hareketli parçası bulunmayan bir elektrik makinesidir. Transformatörler genellikle enerji iletiminde ve dağıtımında kullanılır.
Eltaş ne iş yapar?
Sorumluluk alanına giren mekanik fabrika iş akışlarına hakim olmak, gerek duyulduğunda revizyonları yapmak, bağlı bulunduğu yönetici ile süreç iyileştirici çalışmaları yapmak, denetlemek.MVA ne demek?
MVA MegaVoltAmper’in kısa adıdır. Ayrıca MVA, açılımı mineral vitamin ve azot olan MVA fermentasyon sırasında çalışan mayaya çok yönlü destek olabilecek kendi imkanlarımızla hazırlayabileceğimiz, fakat endüstriyel imkanlarla yapılmakta olan maya destek ürünlerine eş değer bir maya besin desteğidir.