AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elsa Hosk kac kilo?

Editör

Yeni Üye

Elsa Hosk kaç kilo?​

Elsa Hosk
Boyu | 1.76
Kilosu | 56 Kilogram
Saç rengi | Sarışın
Göz rengi | Mavi

Elsa Hosk eşi kimdir?​

Ünlü süper model Elsa Hosk, 2015 yılından bu yana birlikte olduğu Tom Daly ile birlikte şubat ayında ilk çocuklarını kucaklarını kucaklarına aldı. Çift, kızlarına Tuulikki Joan adını verdi.

Elsa Hosk boyu kaç?​

Elsa Hosk boyu kaç?
1,76 mElsa Hosk / Boy

Elsa Hosk nereli?​

Elsa Hosk nereli?
Stokholm, İsveçElsa Hosk / Doğum yeriStockholm ya da Stokholm, Stockholm ilinin merkezi ve İsveç’in başkentidir. 2008 verilerine göre Stockholm metropol alanı, tüm İsveç nüfusunun !’inin yaşadığı ve tüm İsveç’in sanayisinin 5’inin bulunduğu bir merkezdir. Vikipedi

Tom Tom Daly kim?​

10 metre kule atlamada yarışan Daley, bir Plymouth Dalış Kulübü sporcusu. Daley, 7 yaşında atlamaya başladı. Time dergisi tarafından 2008 Yaz Olimpiyatları’nda izlenmesi gereken 100 sporcu arasından 63. sırada gösterilen Daley, 2012 Londra OLimpiyatları’nda ülkesine bronz madalya kazandırdı.

Candice Swanepoel nasıl besleniyor?​

33 yaşındaki Swanepoel, “Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yoga, Pilates, direnç isteyen ağırlık egzersizleri, halatlı atlama yapıyorum. Taze ve sağlıklı yemekleri seviyorum. Ama ölçüyü kaçırmadan da her şeyi yiyebiliyorum” dedi.

Tom Daley kaç yaşında?​

Tom Daley kaç yaşında?
28 yaşında (21 Mayıs 1994)Tom Daley / Yaş

Candice Swanepoel formunu nasıl koruyor?​

Candice Swanepoel formunu nasıl koruyor?
İki çocuk annesi model, nasıl form tuttuğunu ve yemek alışkanlığını anlattı. 33 yaşındaki Swanepoel, “Hayatımda hiç diyet yapmadım. Yoga, Pilates, direnç isteyen ağırlık egzersizleri, halatlı atlama yapıyorum. Taze ve sağlıklı yemekleri seviyorum.
Victoria Secret melekleri nasıl besleniyor?​
Victoria Secret mankenlerinin 4 günlük diyeti
- GÜN. Kahvaltı: Yulaf ezmesi, yumurta beyazı, portakal dilimleri. Öğle yemeği: Yoğurt. Akşam yemeği: Brokoli ve tavuk.
- GÜN. Kahvaltı: Sebze salatası, Akşam yemeği: Bir parça somon, kabak, taze fasülye.
- GÜN. Kahvaltı: Suyla karıştırılmış protein tozu.
- GÜN.
Candice Swanepoel Kaç Beden?​
Candice Swanepoel
Saç rengi | Sarı
Göz rengi | Mavi
Ölçüleri | 33-23-34. 85-59-87
Giysi bedeni | 34

Elsa Hosk'un 1.76 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında olduğunu biliyoruz. Ayrıca saç renginin sarışın, göz renginin mavi olduğunu ve doğum yerinin Stockholm, İsveç olduğunu belirtelim.

Elsa Hosk'un eşi, 2015 yılından beri birlikte olduğu Tom Daly'dir. Çiftin şubat ayında Tuulikki Joan adını verdikleri bir kızları var.

Tom Daly, 10 metre kule atlamada yarışan, Plymouth Dalış Kulübü sporcusu bir sporcu. 2008 Yaz Olimpiyatları'nda izlenmesi gereken 100 sporcu arasında yer almış ve 2012 Londra Olimpiyatları'nda ülkesine bronz madalya kazandırmıştır.

Candice Swanepoel ise beslenme ve egzersiz alışkanlıklarını paylaşmış. Hiç diyet yapmadığını, yoga, pilates, ağırlık egzersizleri ve halatla atlama gibi aktivitelerle formunu koruduğunu belirtmiş.

Victoria's Secret meleklerinin 4 günlük diyetinden bahsedilmiş. Örneğin, yulaf ezmesi, yumurta beyazı, portakal dilimleri gibi besinlerle kahvaltı yapmaları, tavuk ve brokoli gibi sağlıklı seçeneklerle akşam yemeklerini tercih etmeleri anlatılmış.

Candice Swanepoel'in ölçüleri 33-23-34 ve giysi bedeni 34 olarak belirtilmiş. Saç renginin sarı, göz renginin mavi olduğu bilgisi de paylaşılmış.

Geri