AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elmas Nakliyat sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elmas Nakliyat sahibi kim?​

Elmas Hakkinda 1951 yılında, merhum Necdet ELMASOĞLU önderliğinde faaliyetine başlayan ve 1973 yılında Yaşar Holding ortaklığı ile Lojistik sektöründe yer alan Elmas, 1998 yılında yeniden yapılanarak 2. kuşak yöneticilerin liderliğinde kurumsal bir yapıda 63 yıldır hizmet vermektedir.

Burak Elmas Galatasaray’a ne zaman geldi?​

Galatasaray kariyeri Elmas, 1997 yılında 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak görevlendirildi. Daha sonra Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde yer aldı. Mustafa Cengiz’in ilk döneminde ise Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.
Burak Elmas Kimdir?
Burak Elmas 2018 yılında da Galatasaray Sportif A.Ş.’de görev almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas İngilizce ve Almanca bilmektedir. Burak Elmas, Galatasaray Spor Kulübü’nün 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilmiştir.
Sezgin Elmas kimdir nerelidir?
Bugün Galatasaray Spor Kulübünün yapılan kongresinde en yakın rakibine 41 oy fark atan Aslen Giresun’un Bulancak ilçesinden olan Sezgin Elmas’ın oğlu Burak Elmas kazandı. Daha önce Giresun’un Şebinkarahisar İlçesi nüfusuna kayıtlı Dursun Özbek’inde başkanlık yaptığı Galatasaray Spor Kulübünün 38.

Betül Elmasoğlu kimdir?​

Yönetim Kurulu Başkanı, EGİKAD Sonrasında, Wayne State Üniversitesi’nde işletme eğitimi aldı. Yaşar Holding ‘de Halkla İlişkiler Müdiresi olarak görev yaptı. Ardından, Elmas Grup Lojistik bünyesinde nakliye sektöründe çalışmaya başladı. Halen aynı şirkette Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Cemal Elmasoğlu kimdir?​

egiad yönetim kurulu başkanlığı, izmir kalkınma ajansı (izka) yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürüten, izmirli işadamı. ayrıca elmas grup lojistik in de yönetim kurulu başkanıdır.
Burak Elmas kaç yıldır Galatasarayda?
48 yaşında (19 Mart 1974)Burak Elmas / Yaş
Burak Elmas nerenin sahibi?
Burak Elmas, iş hayatına Türkiye’nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır. Aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurmuştur.

Sezginler Holding ne iş yapar?​

Sezginler Gıda Hakkında SEZGİNLER Gıda Sanayii ve Ticaret A.Ş., merkezi İstanbul ‘ da bulunan ve Türkiye ‘ deki en büyük hızlı tüketim maddeleri ve gıda ürünleri distribütörüdür.

Eşref Hamamcı oğlu kimdir?​

Eşref Hamamcıoğlu, 1994-1998 yılları arasında Galatasaraylılar Derneği yönetiminde ve 2001-2002 döneminde Galatasaray Spor Kulübü’nde Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmış olup, 2018-2021 yıllarında Divan Kurulu Başkanlığı yapmıştır.
Sezginler Holding sahibi kim?
Sezgin Baran Korkmaz – Vikipedi.
Sezginler Holding kimdir?
Burak Elmas’ın babası Sezgin Elmas aynı zamanda Sezginler Holding’in sahibidir.

Cemal Elmasoğlu nereli?​

egiad yönetim kurulu başkanlığı, izmir kalkınma ajansı (izka) yönetim kurulu üyeliği görevlerini de yürüten, izmirli işadamı.

Yelda Süren Elmas Kimdir?​

Baba tarafından Giresunlu olan Elmas, eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren’in kızı Yelda Süren ile evlidir. Burak Elmas, Faruk Süren’in damadıdır. Elmas, ilk olarak henüz 23 yaşındayken 1997 yılında, Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak görevlendirildi.
Eşref Hamamcıoğlu kimdir ne iş yapar?
GirişimciRisk sermayedarıEşref Hamamcıoğlu/Meslekleri

Geri