- Konu Yazar
- #1
Elmalı Profiterol (Kolay Profiterol) Tanımı İçin Malzemeler
3 adet orta uzunluk tatlı elma
1 paket petibör yahut burçak bisküvi
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
1 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 çay kaşığı tarçın
1 paket çikolata sosu
2 su bardağı süt
Elmalı Profiterol (Kolay Profiterol) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmaları soyup, rendeleyelim. Suyunu biraz sıkalım (Ben suyunu sıkmayıp yarım paket daha bisküvi ekliyorum)
Rendelenmiş elmaların üzerine çekilmiş bisküvi ceviz hindistan cevizi ve tarçını ekleyip, karışımı yoğuralım.
Dilediğiniz büyüklükte toplar yapıp, servis tabağına dizelim.
Buzdolabında biraz soğutup, dinlendirelim ve o sırada çikolata sosunu yapalım.
Arkasında yazan tarife nazaran sosu hazırlayıp, ılık yahut soğukken topların üzerine gezdirelim. Afiyet olsun.
Elmalı Profiterol (Kolay Profiterol) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet orta uzunluk tatlı elma
1 paket petibör yahut burçak bisküvi
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
1 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 çay kaşığı tarçın
1 paket çikolata sosu
2 su bardağı süt
Elmalı Profiterol (Kolay Profiterol) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Elmaları soyup, rendeleyelim. Suyunu biraz sıkalım (Ben suyunu sıkmayıp yarım paket daha bisküvi ekliyorum)
Rendelenmiş elmaların üzerine çekilmiş bisküvi ceviz hindistan cevizi ve tarçını ekleyip, karışımı yoğuralım.
Dilediğiniz büyüklükte toplar yapıp, servis tabağına dizelim.
Buzdolabında biraz soğutup, dinlendirelim ve o sırada çikolata sosunu yapalım.
Arkasında yazan tarife nazaran sosu hazırlayıp, ılık yahut soğukken topların üzerine gezdirelim. Afiyet olsun.
Elmalı Profiterol (Kolay Profiterol) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı