AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elma sirkesi ile ben yok olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elma sirkesi ile ben yok olur mu?​

Elma sirkesinde bulunan asidik asit, et benleri ve siğilleri yok etmek için en etkili maddelerden biridir. 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 kürdan, 1 pamuk topu ve yara bandı. Et beninin etrafını ılık su ve hassas bir sabunla yıkayın. Tamamen kurulayın ve bir kürdanla nazikçe kaşıyın.

Sirke ile saç yıkamak ne ise yarar?​

Saçların daha hızlı uzamasına destek olur. Saç kırıklarını onarmaya yardımıcıdır. Saç dibindeki yağ, kir gibi artıkları arındırır. Ayrıca saç derisindeki kaşıntıyı hafifletebilir.
Bir parça pamuğa birkaç damla elma sirkesi dökün. Yara bandı ile benin üzerine yapıştırın. Hassas ciltler için elma sirkesine biraz su katarak seyreltebilirsiniz. Bu şekilde tahriş ihtimali ortadan kaldırılabilir.
Yüzdeki benler nasıl yok edilir?
Hint yağı ve karbonat birlikte kullanıldığında vücuttaki ve yüzdeki benleri yok etmek için güçlü bir iksir oluşturur. 1 yemek kaşığı karbonat ile 2 yemek kaşığı Hint yağını karıştırıp benlere sürün. Birkaç saat benlerin üzerinde bekleyip yıkayın. Bu formüle haftada 2 kez devam edin.
Et beni sirke ile düşer mi?
Et benini düşüren en önemli ürünlerden birisi elma sirkesidir. Elma sirkesi asidik bir madde olduğu için cilt dokusunun kırılmasına yardımcı olur. Et beni de çok kolay bir şekilde düşer.

Sirkeli su saça zarar verir mi?​

Bilinen herhangi bir zararı veya yan etkisi yoktur. Haftada 1 veya 2 kez saçlarda güvenle kullanılabilir.

Sirkenin Bene nasıl uygulanır?​

Pamuğun üzerine sirkeyi dökün küçük bir parça koparıp benin üzerine yara bandı ile yapıştırın. 1 saat sonra pamuğu kaldırıp yüzünüz yıkayın. Cildiniz hassassa su ile karıştırın. Ben üzerinde kabuk olursa kopartmayın.
Elma sirkesi benlerden kurtulmak için en yararlı ve hesaplı doğal ilaçlardan bir tanesidir. Elmas sirkesini cildinize uygulamadan önce temizleyin ve kurulayın. Ciltte tahriş oluşumunu engellemek için öncelikle ince biz tabaka benin üstünde ve çevresine uygulayın. Bir parça pamuğa birkaç damla elma sirkesi dökün.

Geri