AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elizabeth Arden parfum kalici mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elizabeth Arden parfüm kalıcı mı?​

güzel bir parfüm, tam yaz kokusu ama hiç kalıcı değil. 100 tl ye indirimden aldım. bir daha alır mıyım , almam. rebul’un yeşil çaylı kolonya alıp kullanmak daha mantıklı. her markanın kendine ait bir kokusu vardır.

Sunflowers parfüm nasıl?​

Parfüm tarif edebilme yeteneğim yoktur ama kavun, şeftali ve yasemin karışımından oluşan bir koku. Asla baymıyor ve her tene uyabilecek bir yapısı var bence (ben buğday tenliyim bu arada). Kalıcılığı benim tenimde 4-5 saat kadar oluyor fakat kıyafetlerime sıktığımda günlerce kokusu kalıyor.
Elizabeth Arden nerenin malı?
Amerika Birleşik Devletleri menşeli bir marka olan Elizabeth Arden kozmetik ürünleriyle tanınıyor. Parfüm, cilt bakım ve kozmetik şirketi olarak Kanadalı girişimci Florence Nightingale Graham tarafından kurulan marka, ünlü ismin profesyonel unvan olarak tercih ettiği Elizabeth Arden adını taşıyor.
Elizabeth Arden Green Tea kokusu nasıl?
Çiçeksi bir koku aralığı vardır. Alt notada bergamot, nane, portakal ve limon bulunur. Orta notada ravent, yasemin, kereviz çekirdeği ve karanfil yer alır. Dip notayı ise meşe odunu yosunu, kehribar ve misk oluşturur.

Tommy Girl parfüm nasıl?​

tommy girl

Sunflower Farmers nasıl oynanır?​

Çiftçilerin, Sunflower token’larını kazanabilmek için ekim ve hasat yapmaları gerekmektedir. Oyunda her kaynağın toplanabilmesi için ona özel araç gerekmektedir. Bu araçların tümü blockchain sistemi üzerindedir.
Tommy Girl parfüm nasıl kokuyor?
Tommy Hilfiger parfüm kokusu nasıl?
Sıcak taze turunçgil notaları, Yağmurdan ıslanmış oyların kokusu, pasifik yağmuru, Florida greyfurtu, Kentucky mavi çimeni, orta batı spearmenti, tutunçgiller, atlantik ağaç dalları.Baharatlı sıcak çiçeksi taze ve yeşil bitkiler içerir. Enerji ve heyecanı somut bir şekilde yaşatan.

Geri