AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elit cikolata Fabrikasi sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Elit çikolata Fabrikası sahibi kim?​

Elit’in bugünkü hakim hissedarı ve Yönetim Kurulu Başkanı C.Tanıl Küçük, Elit’e 1980 yılında hissedar oldu ve 1984 yılında hissedar olan babası Celal Bey ile birlikte Elit’in diğer hisselerini de devir alarak, aynı yıl Elit’i aile şirketi haline getirdi. 1985 yılında şirketin tüzel kişiliği bugünkü unvanı olan Elit …

Evliya şeker helal mi?​

Üretimimizin % 65 ini dünya genelinde 50 ülkeye ihraç etmekteyiz . Firmamız TSE imalat yeterlilik belgesine sahiptir ; ayrica Helal , HACGP ve EN ISO 22000 : 2005 standartlarına uygunluğu akredite edilmiştir .

Evliya Şekerleme nin sahibi kimdir?​

Evliya Şekerleme nin sahibi kimdir?
Konya’da 3 kuşaktır devam ettirdikleri Evliya markasının yenilikçi anlayışıyla şekerleme ve çikolata üzerine çok çeşitte ürün ürettiğini belirten Firma Sahiplerinden Halil Yağcı, “Dedemizin temellerini attığı Evliya markasıyla yıllardır hizmet vermekteyiz.

Evliya şeker nerenin?​

Evliya şeker nerenin?
Evliya Şekerleme, 1960 yılında kurulan Evliya Şekerleme San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde üretilen şekerleme, çikolata, bisküvi, kraker ve gofret markasıdır. Konya OSB’de bulunan fabrikasında ürettiği ürünleri 50 ülkeye ihraç etmektedir.

Elit Çikolata Türk malı mı?​

Elit Çikolata, Meyveli Şeker ve Karamela Fabrikası adıyla İstanbul′da faaliyetine başladı. 2010’da yapılan yatırımlarla hızlı bir büyüme sürecine giren Elit Çikolata ve Şekerleme A.Ş. İrlandalı yatırım fonu Kerten ile ortaklık anlaşması imzaladı. Üretim tesisleri İstanbul Kasımpaşa’da bulunmaktadır.

Elit Çikolata hangi ülkenin?​

Elit Çikolata ve Şekerleme A.Ş., 1924 yılında “Elite Çikolata, Meyveli Şeker ve Karamela Fabrikası” adı altında İstanbul’da kuruldu. İlk yıllarda imalat grubunda üretim yaparken, zamanla perakende ürünlerini de portföyüne ekledi.

Şölen Butik Şeker helal mi?​

Şölen Butik Şeker helal mi?
Bugün 200’ün üzerinde ürün çeşidini, 100’ü aşkın ülkeye ihraç eden Şölen, ürünlerindeki hammaddelerin tamamını Helal Sertifikalı güvenilir kurumlardan temin etmekte, tesislerinde helal üretim koşullarına uygun üretim yapmaktadır.

Tayaş şeker helal mi?​

Tayaş şeker helal mi?
İhracat konusundaki deneyimini tavizsiz uyguladığı yüksek kalite ve hijyen kontrol normlarına borçlu olan firmamız Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal Gıda Yönetim sistemi sertifikalarından ISO 9001 : 2015, ISO 10002 : 2018, ISO 27001 : 2013, FSSC 22000, BRCGS, IFS ve HELAL gıda sertifikalarına sahiptir.

Donaci coconut nerede satılır?​

BYR.EVLIYA DONACI COCONUT 1000 GR OnurMarket mağazalarında satılmaktadır.

Elit Çikolata nerenin malı?​

Elit marka nerenin malı?​

Elit marka nerenin malı?
%100 yerli ve %100 kadın girişimi olarak ürün testlerimiz, modern laboratuarımızda analitik ortamda yapılmaktadır. Üretim yerimiz İzmir’dedir.

Elit Çikolata hangi marketlerde var?​

Elit Çikolata hangi marketlerde var?
Elit Madlen Kutu’yu Migros Sanal Market Çikolata reyonunda bulabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi kartı ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz. ELİT ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME SAN.A.Ş.

Şölen helal mı?​

Kenton helal mi?​

Kenton markalı tüm ürünlerimiz helal ürünlerdir.

Tayaş nerenin malı?​

Tayaş nerenin malı?
1965 yılında Taycı ailesi tarafından % 100 Türk sermayesi ile Konya’da küçük bir atölyede faaliyetlerine başlayan TAYAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş., bugün GOSB’da teknolojinin son imkanları ile donatılmış 60.000m2lik üretim ve depolama tesisleriyle 136 ülkeye ihraç yapan bir dünya markası.

Elit çikolata Fabrikasının sahibi C.Tanıl Küçük'tür. 1980 yılında Elit'e hissedar olan C.Tanıl Küçük, 1984 yılında babası Celal Bey ile birlikte diğer hisseleri devir alarak şirketi aile şirketi haline getirmiştir.

Evliya Şekerleme'nin sahibi ise Konya'da 3 kuşaktır faaliyet gösteren Evliya markasının yöneticileridir. Şirket, şekerleme ve çikolata alanında yenilikçi ürünler üretmekte ve dededen gelen temellere dayanarak hizmet vermektedir.

Elit Çikolata ve Şekerleme A.Ş., İstanbul'da faaliyet gösteren ve İrlandalı yatırım fonu Kerten ile ortaklık anlaşması imzalayan bir şirkettir. Üretim tesisleri İstanbul Kasımpaşa'da bulunmaktadır.

Elit Çikolata Türk malıdır ve ürünlerin testleri %100 yerli ve %100 kadın girişimi olan modern laboratuarlarında İzmir'de yapılmaktadır.

Elit Çikolata'nın hangi marketlerde bulunabileceği konusunda ise, Elit Madlen Kutu ürününü Migros Sanal Market Çikolata reyonunda bulabilirsiniz. Online sipariş verebilir ve aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.

Tayaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise 1965 yılında Konya'da Taycı ailesi tarafından kurulan ve bugün dünya genelinde 136 ülkeye ihracat yapan bir Türk markasıdır. Şirket, teknolojinin son imkanlarıyla donatılmış üretim ve depolama tesislerine sahiptir.

Geri