Elif inci kimin kızıdır?
Türk sinemasının usta isimlerinden Bilal İnci’nin kızı olan Elif İnci, çocukluk dönemini anlattığı bir röportajında şunları dile getiriyor: “Çocukluk yıllarımı babamdan ne yazık ki uzak geçirdim. Ben 3 yaşındayken evliliklerini sonlandırıyorlar ve ben annemle beraber Adana’ya dönüyorum.Inci Baba Türk mü?
Mehmet Nabi İnciler, (1938, Şanlıurfa – 4 Aralık 1993, İstanbul), İnci Baba lakaplı Türk mafya.Murat İnciÇiğdem KarakoçAyçin İnci/Ebeveynleri
Bilal Inci’nin oğlu kimdir?
Murat İnciBilal İnci / Oğlu
Elif Inci’nin babası kimdir?
Bilal İnciElif İnci / Babası
Elif inci kimdir oynadığı diziler?
Elif İnciAyçin inci eşi kimdir?
Serdal Gençe. 2013–2015Ahmet Mümtaz Taylane. 2007–2012Ayçin İnci/EşiMurat İnciAyça İnci / Babası
Bilal Inci’nin kaç çocuğu vardır?
Bilal İnci’nin Almanya’da bir Alman kadın ile yaptığı evliliğinden 4 çocuğu vardır. Bilal İnci’nin önceki evliliğinden Murat İnci (n d. 1956) adında bir oğlu vardır. Bu oğlundan oyuncu Ayça İnci ve Ayçin İnci adında iki torunu vardır.
Bilal Inçi kimdir?
Oyuncu, yönetmen, senarist Kemal İnci’nin kardeşi, tiyatrocu Perihan Doygun’un eşi, restoran sahibi Murat İnci ve dizi oyuncusu Elif İnci’nin babası; Ayça İnci ve Ayçin İnci’nin de dedesidir.
Bilal Inci’nin kardeşi kimdir?
Kemal İnciBilal İnci / KardeşleriBilal inci torunu kim?
Ayça İnciAyçin İnciBilal İnci/Torunlarıİzmir Kız Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nde lisansımı tamamladım. Hemen ardından bayi olarak başladığımız mimarlık firmasında Yönetici Ortak olarak iş hayatına girmiş bulundum.