- Konu Yazar
Elidor türkiyeye ne zaman geldi?
Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası* Elidor, 1973’ten bu yana farklı saç ihtiyaçlarına denemekten, keşfetmekten ve kullanmaktan keyif alacağımız yenilikçi ürünler sunuyor.Elidor şampuan Üretim tarihi nerede yazar?
Elidor şampuan Üretim tarihi nerede yazar?Son kullanma tarihleri ürün kutuları üzerinde veya ürün ambalajının üzerinde yer almaktadır.
Clear Türk markası mı?
Clear Türk markası mı?Unilever PLC bünyesinde üretilmektedir ve 200 ülkede satılmaktadır. İngiltere merkezli Unilever PLC’nin 20’den fazla ülkede kendine ait fabrikaları ve genel merkezleri bulunmaktadır.
Elidor deney yapıyor mu?
Elidor’un artık PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) tarafından onaylandığını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Evet, doğru duydunuz, biz dünyanın hiçbir yerinde hayvanlar üzerinde deney yapmıyoruz!Elidor saç uzatır mı?
Elidor saç uzatır mı?Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Saç Bakım Kremi 500ml İyi beslenen saç, daha kolay uzuyor ve parlak, canlı, yumuşak bir görünüme sahip oluyor. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar serisi, saçınızı içten ve dıştan doğru besliyor, kırılmadan dökülmeden canlı ve sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı oluyor.
Hobby şampuan sahibi kim?
Hobby şampuan sahibi kim?Hobby, 1974 yılında Hobi Kozmetik bünyesinde kurulan krem, losyon, saç şekillendirici, sıvı sabun ve şampuan markasıdır. 2010 yılında Hindistan merkezli FMCG şirketi olan Dabur International tarafından satın alınmıştır. Hobi Kozmetik, 40’tan fazla ülkeye ihraç edilmektedir.
Clear, Unilever şirketinin ürettiği kepek önleyici şampuan markasıdır. Marka, 1981 yılında piyasaya sürüldü ve birçok küresel ülkelerde Clear adı altında satıldı.
Şampuanların üretim tarihi nerede yazar?
Şampuanların üretim tarihi nerede yazar?Şampuanlarda son kullanma tarihi var mı?
Şampuanlarda son kullanma tarihi var mı?Üretim tarihinden itibaren 3 yıldır.
Clear şampuan hangi ülkeye ait?
Clear (marka)Sahibi | Unilever
Kökeni | İtalya
Çıkış | 1981
Satış alanı | Şampuan
Web sitesi | Resmi Sayfası