AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Elektronik tablo yazilimi nedir?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Elektronik tablo yazılımı nedir?​

E-tablolar, e-tablo uygulama yazılımı aracılığıyla çalışır. E-tablodaki satırlar ve sütunlar, benzersiz işlemler oluşturmak için verilerle doldurulmuş hücreler içerir. Tipik bir elektronik tablo programı aşağıdaki gibi birden fazla işleve sahip olabilir: Veri ve değerlerin depolanması için çok sayıda satır ve sütun.
Hesap tablolama yazılımları ne anlama gelir?
Tablolama programları, genelde rakamlar arasındaki ilişkilerin değişik şekillerde kullanılmasını kolaylaştırmak için kullanılır. Örneğin günlük harcamalarını bu programın oluşturduğu dosyalara kaydeden bir kullanıcı, aylık, yıllık toplam harcamalarını, ortalamaları ve trendleri kolayca hesaplayabilir.

Elektronik tablolama programı nedir ne işe yarar?​

NE İŞE YARAR? yapma programıdır. şekilde raporlar, özetler hazırlayabilir, istenilen verilere ulaşabilir, sıralayabilir, sorgulayabilirsiniz. Bir elektronik tablolama yazılımını açtığınızda göreceğiniz şey, kutularla dolu bir pencere olacaktır.
Elektronik Tablolama çalışma alanı nedir?
Elektronik Tablolama Eğitimi: Excel ile hesaplama ve tablolama yapabilme yetisinin kazandırılmaya çalışıldığı bir eğitim materyalidir. Elektronik tablolama eğitimi verilmesinin temel amacı elektronik tablolama yazılımını kullanarak hesaplama yapabilmenizi sağlamaktır.
Ücretsiz Elektronik Tablo Programları
- 01 – Kingsoft Elektronik Tabloları
- 02 – OpenOffice Kireç
- 03 – Gnumerik.
- 04 – Spread32.
- 05 – Accel Elektronik Tablosu.
Elektronik Tablolama Programında sütun nedir?
Sütun başlıkları : Alfabetik harflerle gösterilen sütun isimleridir. Satır başlıkları : Sayılarla gösterilen satır isimleridir. Durum çubuğu : Durum çubuğu, seçilen komutlar veya işlemler hakkındaki bilgileri gösterir. sekme içerir; sayfaların içeriğini anımsamanızıkolaylaştırmak için onlarıyeniden adlandırabilirsiniz.

Excelde Hücreye Açıklama Ekleme Nasıl Yapılır?​

Ek açıklama amacıyla basit notlar ekleme
- Hücreye sağ tıklayın ve ardından Açıklama Ekle’ye tıklayın (ya da Shift+F2’ye basın). Office 365 için Excel’i kullanıyorsanız hücreye sağ tıklayıp Yeni Not’u seçin.
- Ek açıklama metninizi yazın.
- Hücrenin dışına tıklayın.
 
Geri
Üst