AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elektrik ve elektronik muhendisi hangi alana yonelmeli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elektrik ve elektronik mühendisi hangi alana yönelmeli?​

Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü; enerji, güç ve yüksek gerilim sistemlerini, kontrol teorisini, elektronik ve yarıiletken fiziğini, devreler ve sistemlerini, haberleşme tekniğini, elektromanyetizmayı ve bilgisayar sistemlerini öğretmeyi hedefleyen ve lisans mezunu olacak öğrencilerinin bu alanların birinde …

En iyi elektrik elektronik mühendisliği hangi üniversitede?​

Elektrik-Elektronik Mühendisliği 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması
Elektrik Elektronik Mühendisliği hangi alanlarda yüksek lisans yapabilir?
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı, tam-zamanlı oniki daimi öğretim üyesiyle, Elektronik, Telekomünikasyon, Kontrol ve Kumanda Sistemleri, Elektrik Tesisleri, Elektrik Makineleri, Devreler ve Sistemler, Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği Bilim Dallarında Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde …

Elektrik elektronik mühendisliği alt dalları nelerdir?​

Alt dallar

En iyi mühendislik hangi üniversitede?​

1. Orta Doğu Teknik Üniversitesi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, tüm Türkiye’deki en iyi Mühendislik bölümüne sahip olmaktan gurur duyar.
En iyi yazılım Mühendisliği hangi üniversitede?
Karadeniz Teknik Üniversitesi kısaca KTÜ olarak anılıyor. Yazılım alanında eğitim imkanı sunan birkaç devlet üniversitesinden biri olarak tanınıyor. Türkiye’de bu alanda en iyi eğitim veren üniversitelerden biri olarak sıralanıyor. Bölüm, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Of Teknoloji Fakültesi bünyesinde yer alıyor.

Geri