Elektrik muhendisi kac kw kadar imza yetkisi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Elektrik mühendisi kaç kw kadar imza yetkisi var?​

Elektrik-Elektronik Mühendisleri 3 tür SMM belgesi (ya da genel adıyla imza yetkisi) alabilirler: 1-) Asansör SMM belgesi, 2-) Elektrik 1 kV Altı Tesisler için SMM Belgesi, 3-) Elektrik 1kV üstü ve 1kV altı tesisler SMM belgesi.

Elektrik-Elektronik mühendisliği kolay iş bulur mu?​

Elektronik mühendisleri kamu ve özel sektörde pek çok alanda çalışma imkanı bulabilir. Elektrik ve elektronik ile ilgili araştırma, üretim, kurulum ve test aşamalarının gerçekleştirildiği tüm kurumlarda elektronik mühendisleri rahatlıkla iş bulabiliyor.
Türkiyede kaç tane elektrik-elektronik mühendisi var?
Ertuğrul Orhan ÖRÜCÜ, Elektrik Mühendisi
Elektrik Elektronik Mühendisliği devlette ne iş yapar?
Saraç, “İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü kamu binaları olarak tanımlanabilecek okullar, hastaneler, idari binalar, lojmanların yapım işlerini, bakım-onarım, revizyon ve tadilat işlerini yapar.

Elektrik mühendisi olmak için kaç yıl okumak gerekir?​

Üniversitelerin mühendislik fakültelerine bağlı olan Elektrik ve Elektronik mühendisliği bölümü 4 yıllık eğitim vermektedir. Elektrik ve Elektronik mühendisliği bölümünde 4 yıllık lisans eğitimi verilmektedir.

Elektrik mühendisi olmak için ne yapmalıyım?​

Elektrik Mühendisi Nasıl Olunur? İcat etme konusunda oldukça iyi olan, özgün düşünme yeteneğine sahip, plan, tasarım konusunda da yetenekli olan kişiler elektronik mühendisliği bölümünü okuyup, elektrik mühendisi olabilir. Temel mühendislik dersleri verilen bu bölümün eğitim süresi ise 4 senedir.

Geri