Elektrik faturasini kaybettim ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Elektrik faturasını kaybettim ne yapmalıyım?​

Tedarikçinizin belirlediği fatura arkasında ya da internet sitesinde bulunan anlaşmalı banka şubeleri, ATM’leri, online bankacılık hizmetleri ve ödeme vezneleri gibi ödeme noktaları aracılığıyla eğer bu bilgileri biliyorsanız ya da eski faturanıza sahipsiniz kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

Elektrik faturası kayıp kaçak bedeli ne kadar?​

– Faturada yüzde 10: Kayıp kaçak bedeli faturada vergisiz çıplak tarife içinde yüzde 10’lara kadar çıkıyor.
Elektrik faturasında kayıp kaçak bedeli nasıl hesaplanır?
son dönemlerde elektrik faturalarında yer alan ve faturanın yaklaşık % 10’u nispetinde kullandığınız elektrik miktarı üzerine eklenen kayıp- kaçak kullanım bedeli ifadesidir. aynı zamanda, özellikle doğu ve güneydoğu anadolu bölgesindeki engellenemeyen kaçak elektrik kullanımının cezasını tüm ülke genelindeki abonelere …

Kaçak elektrik para iadesi nasıl alınır?​

* Öncelikle bulunduğunuz ildeki elektrik dağıtım şirketine gidip, ne kadar kayıp-kaçak bedeli ödediğinize dair kağıt almanız gerekiyor. * Eğer ödediğiniz bedel 2 bin liranın altında ise ilçenizdeki tüketici hakem heyetine gidip, Yargıtay kararını emsal göstererek paranın iadesi talebinde bulunmalısınız.

Elektrik faturasını kaybettim nasıl öğrenebilirim?​

Elektrik faturasının kaybedilmesi, herhangi bir kayıp olarak nitelendirilmiyor. Eski bir fatura ile veya gerekli olan bilgiler ile (adres ve abone kimlik bilgileri) dönem faturası görevliler tarafından sistem üzerinden bulunabiliyor.
Elektrik faturalarında kayıp kaçak bedeli nerede yazıyor?
Elektrik faturalarında ayrı başlıklar halinde yer alan bedeller, tek başlık altında toplanarak, dağıtım sistem kullanım bedeli hanesinde birleştirilecek. Böylece faturada çok tartışılan kayıp-kaçak bedeli gözükmeyecek.
444 4 372 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Geri