Elektrik Elektronik hangi dallar var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Elektrik Elektronik hangi dallar var?​

Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında;

Endüstride kullanılan elektrik elektronik araç gereçleri nelerdir?​

Endüstriyel Elektrik Malzemeleri
Endüstriyel elektrik ne demek?
elektronigin:endustride insan kontrolunden daha hassas ve hizli denetim gerektiren, insan icin tehlikeli olabilecek yerleri kontrol eden ve ce$itli, i$levlerin yapılmasini gerektiren yerlerdeki sistemlerle ilgili bir dalidir.
Elektrik Elektronik hangi bölümleri kapsar?
BOBİNAJ.

Elektrik Elektronik hangi meslekler var?​

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı

Elektronik araç ve gereçler nelerdir?​

1- Haberleşmek İçin Kullanılan Elektrikli Araç – Gereçler: İnsanların birbirleriyle hızlı bir şekilde iletişim kurmasını sağlayan araçlardır.
Endüstriyel enstrüman nedir?
Enstrümanlar, endüstriyel tesislerde boru, drum vb. bölgelerden sıcaklık, basınç, akış gibi verileri almamızı sağlayan sensörlerdir.
Endüstriyel otomasyon teknolojisi ne demek?
Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanı, endüstride otomatik üretim yapan bu sistemlerin programlanması, imalatı, üretimin denetlenmesi için yapılması gereken donanım ve yazılımsal işlemlerin yeterliliklerini kazandırmayı hedefleyen alandır.

Elektrik Elektronik Mühendisi hangi alanda yüksek lisans yapabilir?​

Elektrik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, kontrol, fizik, matematik, endüstri, makine, mekatronik, imalat, uçak, maden, jeoloji, gemi inşaatı ve gemi makineleri, meteoroloji ve enerji mühendisliği mezunlarına yönelik bir programdır.

Geri