Elektrik aboneligi isim degisikligi nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Elektrik aboneliği isim değişikliği nasıl yapılır?​

E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından ” Yeni Başvuru” kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

Elektrik faturası nasıl üste alınır?​

Elektrik aboneliği için gerekli belgeler
- Eviniz için.
- Nüfus cüzdanı
- Mülkiyet belirten bir belge (tapu, kira sözleşmesi, lojman tahsis belgesi vb.)
- Varsa kullanım yerinin abone ya da tesisat numarası (eski bir fatura)
- Kiracılar için,
- Zorunlu deprem sigortası (DASK) poliçesi.
- Banka hesabınıza ait IBAN.
Elektrik abonelik başvurusu nereye yapılır?
Elektrik abonelik başvurusunu, tüketim noktasının bağlı bulunduğu bölgedeki görevli tedarik şirketine yapmanız gereklidir. Bunun için size en yakın müşteri hizmet merkezine gidebilirsiniz.

Elektrik abonelik devri nasıl yapılır?​

Elektrik aboneliği değiştirme için gerekli evrak ise şu şekilde:
- Nüfus cüzdanı
- Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.)
- Daireye ait tesisat ya da abone numarası
- DASK poliçesi veya poliçe numarası ile poliçe sahibinin T.C. kimlik numarası
- IBAN numarası

E-devlet üzerinden elektrik aboneliği yapılıyor mu?​

e-Devlet Kapısı ile 81 ilimizde bulunan 21 elektrik görevli tedarik şirketlerinin serbest olmayan tüketiciler ile son kaynak tedariki kapsamındaki tüketicilere sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.
Sıfır daire elektrik aboneliği nasıl yapılır?
Sıfır Daire Elektrik Aboneliği İşlemleri Mülk sahibi, sıfır daireye elektrik almak için binanın bulunduğu bölgede hizmet veren elektrik dağıtım şirketine şahsen başvurmalıdır. Eğer bir başkası için elektrik dağıtım aboneliği yapılacaksa, o kişinin noter onaylı vekaleti gerekir.

Geri