AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elektrigim kesildi odedim ne zaman acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elektriğim kesildi ödedim ne zaman açılır?​

Kesinti durumunda tek çözüm, en kısa sürede görevli elektrik satış şirketine sözleşme için başvurmaktır. Sözleşme yapılır yapılmaz, elektrik tedarikçiniz dağıtım şirketine elektriği yeniden bağlaması için haber verecektir. Elektrik en geç iki iş günü içerisinde açılır.

Elektrik ne kadar sürede bağlanır?​

Kullanıma başlamak kaç gün sürer? Elektrik enerjisi, siz sözleşmeyi imzaladıktan sonra, imar alanı içinde iki gün , dışında en geç beş iş günü içinde kullanıma açılır.

Uzun sap bağlamada hangi tel nereye takılır?​

Uzun sap bağlamada hangi tel nereye takılır?
Kısa sap bağlamalar için 0.18, uzun sap bağlamalar için ise 0.20 tel satın almak gerekiyor.

Elektrik faturası ne zaman ödenmezse kesilir?​

Elektrik faturası ne zaman ödenmezse kesilir?
Elektrik faturasının son ödeme tarihinde ödeme yapılmazsa tüketiciye ikinci bir bildirim yapılır ve bu bildirimi takip eden 5 gün içinde elektrik faturası ödenmezse elektrik kesilir.

Elektrik fesih nasıl yapılır?​

Aboneliğinizi iptal etmek için görevli tedarik şirketlerinin müşteri hizmet merkezlerine bizzat başvuru yaparak veya eğer görevli tedarik şirketinin online abonelik iptal hizmeti bulunuyorsa online olarak iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Elektrik aboneliği kaç günde açılıyor?​

Elektrik abonelik başvurusu doğrudan tedarik şirketinin müşteri hizmet merkezine yapılması durumunda, elektrik abonelik başvurusunun yapıldığı günden itibaren, online elektrik abonelik başvurusu yapılması durumunda ise perakende satış sözleşmesini tedarik şirketine ulaştırdığınız günden itibaren, tüketim noktası imar …

Bağlamada hangi tel hangi Burguya takılır?​

Bağlamada hangi tel hangi Burguya takılır?
Üst tel grubununda alt teli en alta taktığımız ince tellerdendir. Burgusu, sapın üst kısmındaki ikinci burgudur. En üstdeki kalın bam teli de tek boş kalan burguya, yani sapın üst kısmındaki üçüncü burguya takılır.

Curaya hangi teller takılır?​

Curaya hangi teller takılır?
Kullanılacak teller; alt 2×0,22, orta 0,32 çelik ve 0,80 sırma, üst 0,25 ve 0,60 sırmadır. Bu kullanım Halk Müziğinin Orta Anadolu repertuarına hastır.

Merhaba,

Elektriğiniz kesildiğinde ödemenizi yaptıktan sonra elektriğin ne zaman açılacağı hakkında doğru bilgilere sahip olmanız önemlidir. Genellikle elektrik tedarikçinizin dağıtım şirketine bildirimde bulunmasıyla elektrik en geç iki iş günü içerisinde açılır. Eğer siz sözleşmeyi imzaladıktan sonra, imar alanı içindeyseniz elektrik en geç iki gün, dışında iseniz en geç beş iş günü içinde kullanıma açılır.

Aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde, görevli tedarik şirketlerinin müşteri hizmet merkezlerine bizzat başvuru yaparak veya online abonelik iptal hizmeti varsa online olarak da iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. Elektrik faturasının son ödeme tarihinde ödeme yapılmazsa, tüketiciye ikinci bir bildirim yapılır ve bunu takip eden 5 gün içinde ödeme yapılmazsa elektrik kesilir.

Bağlamada hangi telin hangi Burguya takılacağı konusunda doğru bilgiye sahip olmak önemlidir. Üst tel grubunda alt tel en alta takılırken, burgusu sapın üst kısmındaki ikinci burguya takılır. En üstdeki kalın bam teli ise tek boş kalan burguya, yani sapın üst kısmındaki üçüncü burguya takılır.

Curaya hangi tellerin takılacağına dair bilgi vermişsiniz. Alt telde 2×0,22, ortada 0,32 çelik ve 0,80 sırma, üstte ise 0,25 ve 0,60 sırmadan oluşan tellerin kullanılması Orta Anadolu repertuarına uygun bir tercihtir.

Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olmuştır. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri