Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Elden satis ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elden satış ne demek?​

Doğrudan satış; bir satıcının anlatması ve/veya göstererek tanıtması yoluyla bir tüketim malının veya hizmetinin tüketiciye evinde, bir tanıdığının evinde, iş yerinde veya satıcıya ait bir başka yerde doğrudan satışının gerçekleşmesidir.
Eczanede Elden satış ne demek?
Bu durumda eczane aslında iki ayrı işletmedir ve bu iki işletme iki ayrı kategorik alanda çalışır. 1. alan, elden satılan reçetesiz ilaç ve ilaç dışı sağlık ürünlerini içerir. 2. alan, parafarmasötikler, kişisel bakım ve hızlı tüketim ürünleridir. Bu iki alanın da satış refleksleri farklıdır.
Satış ne demektir?
Satış ise bir ürünü para veya başka bir şey karşılığında değiştirmek için yapılan faaliyetlerdir. Kısacası; pazarlama, potansiyel müşterilere erişmek ve onları ikna etmek için yaptığınız her şeydir. Satış süreci ise satışı kapatmak ve sözleşme imzalamak için yaptığınız her şeydir.

Doğrudan satış nasıl yapılır?​

Doğrudan Satış, bir satıcının anlatması ve/veya göstererek tanıtması aracılığıyla bir tüketim malının veya hizmetinin tüketiciye evinde, bir tanıdığının evinde, işyerinde veya bir satış noktası olmayan bir başka yerde doğrudan satışının gerçekleştirilmesidir.
Alternatif satış ne demek?
Alternatif ve Çoklu Satış Bu satış tekniğinde müşteriye aradığı ürünün dışında başka bir ürün daha satılmaya çalışılır. Bu noktada alıcı, aradığı ürünü bulmuşsa ve almaya niyetliyse, aldığı ürünü tamamlayabilecek ürünler satılmalıdır.
Satış faaliyetleri nelerdir?

Satış teknikleri nasıl olmalı?​

Madde Madde Satış Teknikleri
- İnsanların fayda satın aldığını unutmayın.
- Müşterinizi açıkça tanımlayın.
- Sorunu açıkça tanımlayın.
- İçerik ve sosyal medya pazarlamasını avantajınız için kullanın.
- Doğru fiyatı seçin.
- Uygun müzakere tekniklerini öğrenin.
- Etkili sunumlar yapın.
- Müşterinizi ömür boyu tutmaya odaklanın.

Geri