AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elbette kim yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Elbette kim yazdı?​

Candan ErçetinElbette / Söz yazarıCandan Erçetin, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve öğretmen. 25 yılı aşkın şarkıcılık kariyeri boyunca, insan hayatını konu alan şarkılar hazırlayıp seslendirmesiyle tanındı. Vikipedi

Sevdim Sevilmedim hangi yıl?​

Sevdim Sevilmedim hangi yıl?
Sevdim Sevilmedim
Yayımlanma | 1996
Tarz | Pop
Şirket | Topkapı Müzik
Candan Erçetin kronolojisi

Gamsız Hayat ne zaman çıktı?​

“Gamsız Hayat”, Candan Erçetin’in dördüncü stüdyo albümü Neden’den (2002) bir şarkı. Aylin Atalay ve Erçetin tarafından yazılmış, Erçetin tarafından bestelenmiş ve Alper Erinç tarafından düzenlenmiştir. Myriam Fares tarafından Enta El Hayat olarak Arapça olarak seslendirilmiştir.

Candan Erçetin ailesi nereli?​

Candan Erçetin ailesi nereli?
Kırklareli’de Arnavut ve Makedon kökenli bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Candan Erçetin, küçük yaşlarındayken Galatasaray Lisesi’ni kazanarak İstanbul’a yerleşti. Sonraki yıllarda ses eğitimi aldı. İstanbul Üniversitesi’nde Klasik Arkeoloji bölümünü bitirdi.

Candan Erçetin Elbette ne zaman çıktı?​

30 Kasım 1999Elbette / Çıkış tarihi

Sevdim Sevilmedim kim söylüyor?​

Sevdim Sevilmedim kim söylüyor?
Candan Erçetin – Sevdim Sevilmedim – YouTube.

Ajda Pekkan memleketi neresi?​

Ayşe Ajda Pekkan, 12 Şubat 1946’da İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi Boşnak kökenlidir. Babası Rıdvan Pekkan deniz binbaşısı, annesi Nevin Dobruca ise ev hanımı olan Ajda Pekkan’ın çocukluğu babasının mesleği nedeniyle Gölcük, Kocaeli’de geçmiştir.

Gamsız Hayat çalıntı mı?​

Gamsız Hayat çalıntı mı?
myriam faris’in enta el hayat adli sarkisinda bestesi kullanilan candan ercetin sarkisi. diger bir deyisle myriam faris’e ait enta el hayat’in asli olan sarki. söz konusu lübnanli sarkici bendeniz’in de bestelerini arapca sözlerle seslendirmistir.

Gamsız Hayat kimin?​

Candan ErçetinGamsız Hayat / Sanatçı

Erçetin kaç yaşında?​

Erçetin kaç yaşında?
59 yaşında (10 Şubat 1963)Candan Erçetin / Yaş

Candan Erçetin’in annesi kim?​

Mevlüde ErçetinCandan Erçetin / Annesi

Elbette şarkısını kim söylüyor?​

Elbette şarkısını kim söylüyor?
“Elbette”, Candan Erçetin’in aynı adlı üçüncü stüdyo albümünden bir şarkı. Erçetin tarafından yazılmış, Akın Ertübey tarafından bestelenmiş ve Alper Erinç tarafından düzenlenmiştir.

Candan Erçetin'in müzik kariyeri ve ailesi hakkında bilgiler vermişsiniz. Candan Erçetin, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve öğretmendir. Şarkıları genellikle insan hayatını konu alır ve popülerdir. Galatasaray Lisesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşen Erçetin, sonraki yıllarda ses eğitimi almış ve İstanbul Üniversitesi'nde Klasik Arkeoloji bölümünü bitirmiştir.

"Sevdim Sevilmedim" şarkısı 1996 yılında yayımlanmıştır ve pop tarzındadır. Şarkı, Candan Erçetin tarafından seslendirilmiştir.

"Gamsız Hayat" şarkısı, Candan Erçetin'in dördüncü stüdyo albümü Neden'den bir şarkıdır. Aylin Atalay ve Candan Erçetin tarafından yazılmış, Erçetin tarafından bestelenmiş ve Alper Erinç tarafından düzenlenmiştir. Myriam Fares tarafından "Enta El Hayat" olarak Arapça olarak seslendirilmiştir.

Candan Erçetin'in annesi Mevlüde Erçetin'dir. Candan Erçetin'in "Elbette" şarkısı, aynı adlı üçüncü stüdyo albümünden bir şarkıdır. Şarkı, Candan Erçetin tarafından yazılmış, Akın Ertübey tarafından bestelenmiş ve Alper Erinç tarafından düzenlenmiştir.

Ajda Pekkan'ın memleketi İstanbul'dur. Ajda Pekkan, 12 Şubat 1946'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesi Boşnak kökenlidir ve çocukluğu babasının mesleği nedeniyle Gölcük, Kocaeli'nde geçmiştir.

Geri