AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkı Sozleri
Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkısının Sozu
Elbet bir gun buluşacağız
Bu boyle yarım kalmayacak
İkimizin de sacları ak
Oyle durup bakışacağız
Belki bir deniz kenarında
El ele maziyi konuşacağız
Benim icimde yanan ateş var
Sevgilim ne zaman buluşacağız
Benim icimde yanar ateş var
Sevgilim ne zaman kavuşacağız
Sevgilim ne zaman buluşacağız
Sevgilim ne zaman kavuşacağız

Elbet Bir Gün Buluşacağız şarkısının sözleri sıcacık bir aşkı ve umudu dile getiriyor. Şarkıda geçen duygular ve romantik atmosfer insanın içini ısıtıyor. İki sevgilinin tekrar buluşacak olmaları, zamanın geçişine ve yaşlanmaya rağmen bir araya gelmeyi beklemeleri, hala içlerinde var olan ateşi ifade ediyor.

Şarkının sözlerinde geçen "elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak" cümlesi, sevgililerin arasındaki kopukluğun geçici olduğunu ve bir gün mutlaka bir araya geleceklerini anlatıyor. "İkimizin de saçları ak, öyle durup bakışacağız" kısmı ise zamanın geçişine ve yaşlanmaya rağmen birbirlerine olan sevgilerinin değişmediğini vurguluyor.

"Belki bir deniz kenarında, el ele maziyi konuşacağız" satırları ise nostaljik bir buluşma hayalini yansıtıyor. Geçmişi hatırlayarak geleceğe umutla bakma duygusunu anlatıyor. Son olarak "benim içimde yanan ateş var, sevgilim ne zaman buluşacağız" sözleri, sevgilinin yanıp tutuştuğu, sabırsızlıkla buluşmayı beklediği hissini yansıtıyor.

Bir araya gelmeyi bekleyen sevgililerin umut dolu bekleyişi ve ateşli sevgisi, şarkı sözlerine yansıyan duygular arasında. Elbet bir gün buluşacaklarına inanmaları ve bu umutla yaşamaları, şarkının temelinde yatan duygu. Bu şarkı, aşkın gücünü, umudu ve bekleyişin anlamını dinleyenlere hissettiriyor.