- Konu Yazar
- #1
El İmali Hazır Mantı Tanımı İçin Malzemeler
500 gram hazır üçgen mantı
1 kase suyu süzdürülmüş yoğurt
Sosu için;
1 yemek kaşığı salça
2 diş sarımsak
Tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
Pulbiber
Nane
El Üretimi Hazır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantılarımızı kaynar ve tuzlu suda haşlayalım ve süzelim.
Yoğurdumuz şayet suluysa süzelim sarımsakları rendeleyin tuzunu ekleyip çırpalım.
Sosu için yağlarımızı eritelim, salçamızı ekleyip biraz kavuralım.
Ardından nane ve pulbiber ekleyelim.
Mantılarımızı tabaklara bölüştürüp yoğurt ve sosunu ekleyelim ve sıcak tüketelim.
Afiyet olsun
El İmali Hazır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram hazır üçgen mantı
1 kase suyu süzdürülmüş yoğurt
Sosu için;
1 yemek kaşığı salça
2 diş sarımsak
Tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
Pulbiber
Nane
El Üretimi Hazır Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Mantılarımızı kaynar ve tuzlu suda haşlayalım ve süzelim.
Yoğurdumuz şayet suluysa süzelim sarımsakları rendeleyin tuzunu ekleyip çırpalım.
Sosu için yağlarımızı eritelim, salçamızı ekleyip biraz kavuralım.
Ardından nane ve pulbiber ekleyelim.
Mantılarımızı tabaklara bölüştürüp yoğurt ve sosunu ekleyelim ve sıcak tüketelim.
Afiyet olsun
El İmali Hazır Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı