- Konu Yazar
- #1
Ekşili Pırasa Tanımı İçin Gereçler
Yarım kg pırasa
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı biber salçası
2 adet domates
1 su bardağı haşlanmış nohut
Yarım limon
6 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay bardağı sıcak su
1 bardak et suyu
Tuz
Karabiber
Ekşili Pırasa Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağı ve salçayı alalım kavuralım.
Gerisine havucu ve pırasayı ekleyelim.
Daha sonra domates ve nohutu da ek edelim.
En son tuz ve karabiberi serpelim.
Üzerine de 1 çay bardağı şu ve et suyunu bırakalım.
Kaynadıktan sonra yarım limonu ekleyip pişmeye bırakalım. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun
Ekşili Pırasa Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kg pırasa
2 adet havuç
1 tatlı kaşığı biber salçası
2 adet domates
1 su bardağı haşlanmış nohut
Yarım limon
6 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay bardağı sıcak su
1 bardak et suyu
Tuz
Karabiber
Ekşili Pırasa Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağı ve salçayı alalım kavuralım.
Gerisine havucu ve pırasayı ekleyelim.
Daha sonra domates ve nohutu da ek edelim.
En son tuz ve karabiberi serpelim.
Üzerine de 1 çay bardağı şu ve et suyunu bırakalım.
Kaynadıktan sonra yarım limonu ekleyip pişmeye bırakalım. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun
Ekşili Pırasa Tanımı Fotoğraflı Yapılışı