- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ekrem Coşkun sahibi kim?
EKREM COŞKUN KİMDİR? Markamızın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Coşkun Konya’nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında 1966 yılında doğmuştur. Asıl mesleği sigortacılık olan Ekrem Coşkun, yaklaşık 35 yıldır sigortacılık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.Baydöner kime bağlı?
Baydöner kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Levent Yılmaz, “Yaptığım işe tutkuyla bağlıyım. Başarılı bir marka yaratmak, ülkemizde ve dünyada Türk mutfağına değer katmak vizyonu beni heyecanlandırıyor” diyor. Yılmaz, iş dışı yaşamını Sıradışı’yla paylaştı.Bereket Döner sahibi kim?
Kuveyt ve Ürdün’e bayilik veren Bereket Döner Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Taşkıran, 1.350 kişilik istihdama sahip firmanın bu yıl 150 milyon lira ciro yapacağını belirtiyor.
Baydöner kurucusu kimdir?
APAZ Gıda A.Ş.’nin Yönetim Kurulu ve Baydöner kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Levent Yılmaz’dır. Kendisi 1968 yılında Van Erciş’te dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur.
Ekrem Coşkun Torku mu?
Merhaba, “Ekrem Coşkun Döner” markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sona ermiştir. Bu nedenle ilgili işletmelere Torku markasına ait herhangi bir ürün tedariği sağlanmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.Ekrem Coşkun nerenin markası?
Yaklaşık 35 yıllık tecrübesiyle Konya’da sigorta sektörünün duayenlerinden biri olan Yönetim Kurulu Başkanımız Ekrem Coşkun bu yola çıkarken hedefini ‘herkesin uygun fiyata, kaliteli ve lezzetli döner yiyebilmesi’ olarak belirlemiştir.Baydöner Türk mü?
Levent Yılmaz kimdir, aslen nereli: Baydöner markasının sahibi Levent Yılmaz’dır. Levent Yılmaz, 1968 yılında Van’ın Erciş ilçesinde dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü’nden mezun olan Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi, işletme yüksek lisansı yapmıştır.
APAZ gıda kimin?
Başdöndürücü bu başarı öyküsünü markayı yaratan APAZ Gıda A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz’la (43) konuştuk… * Beş yıllık bir markasınız… Fakat çok hızlı ilerlediniz.
Hayrettin Taşkıran nereli?
Merkezi İstanbul’da bulunan Yönetim Kurulu Başkanlığını Niksarlı hemşerimiz Hayrettin TAŞKIRAN’ın yaptığı, Türkiye’nin dört bir yanında yaklaşık 90 şubesi bulunan “Bereket Döner” firması Niksar’da bölgenin en büyük çiftliğini kurmak için kolları sıvadı.Bereket Döner nereli?
Bereket Döner, 1988 yılında İstanbul Beyoğlu’nda, küçük bir döner işletmesi olarak kurulmuştur. Kısa zaman içinde hizmetteki ve kalitedeki özeni karşılıksız kalmamış, Beyoğlu ve çevresinde restoranlarının sayısını 4’e ulaştırmıştır.Bay Döner sahibi nereli?
1968 yılında Van’ın Erciş ilçesinde doğan Levent Yılmaz, Baydöner markasının sahibidir. Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü’nden mezun olan Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi, işletme yüksek lisansı yapmıştır. 54 yaşındaki Yılmaz, Ebru Yılmaz ile evlidir ve çiftin Bade ile Cem adında iki çocuğu vardır.
Ekrem Coşkun ne eti?
Ekrem Coşkun Döner olarak dönerlerimizi % 90 yaprak şeklinde açılmış dana eti ve % 10 yaprak şeklinde açılmış Kavram yağı ( Kilo fiyatı: 25 – 30 TL/kg ) olacak şekilde hazırlayarak sizlere sunmaktayız.
Ekrem Coşkun da neden kola yok?
Coca-Cola ® niye satmıyorlar çünkü damakta kavram yağı, yağlı bir tat bırakıyor. O yüzden cola yok. Eti alıp tartan arkadaşlarım var 100gr değil 85gr diyorlar. Merhaba, But eti kullanmaktayız.APAZ Group kimin?
2020’nin Türkiye için toparlanma yılı olacağını dile getiren Apaz Grup Kurucu Ortağı Ferudun Tunçer, Türkiye’nin potansiyelinin yüksek olduğunu ifade etti.Baydöner Levent Yılmaz kimdir?
Levent Yılmaz, 1968 yılında Van’ın Erciş ilçesinde dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü’nden mezun olan Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi, işletme yüksek lisansı yapmıştır. Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 54 yaşındaki Levent Yılmaz, Ebru Yılmaz’la evlidir. Bade ve Cem adında iki çocuğu bulunmaktadır.