AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ekmel Tezel hangi hastanede calisiyor?

Editör

Yeni Üye

Ekmel Tezel hangi hastanede çalışıyor?​

Halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesidir. Türk Cerrahi Derneği, Ankara Meme Hastalıkları Derneği, Türkiye Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği olmak üzere pek çok derneğin üyesi olan Prof. Dr. Tezel, Ankara Meme Hastalıkları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Doç Dr Serdar Akpınar Kimdir?​

Nisan 2016’da Doçentlik sınavına girerek başarılı oldum ve Doçent doktor olarak atandım. Ekim 2021 tarihinden itibaren Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesine Profosör doktor olarak atandım. 24 yıldır doktor olarak Göğüs Hastalıkları branşında çalışmaktayım.

Günseli Kılınç hangi hastanede?​

Günseli Kılınç hangi hastanede?
Halen Florence Nightingale Hastanesi Kızıltoprak şubesinde görev yapmaktadır.

Prof Dr Murat Akın hangi hastanede?​

Murat Akın 1996 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ‘nden mezun olmuştur. 1998 – 2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlayan Murat Akın kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Serdar Özbaş hangi hastanede çalışıyor?​

Serdar ÖZBAŞ, bir çok eğitim ve sertifika programını başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Son olarak Ankara Güven Hastanesi’nde görev almış şu an ise mesleki çalışmalarına Ankara’da bulunan özel muayenehanesi’nde devam etmektedir.

Prof Dr Taha Bahadır Üskül kimdir?​

Prof Dr Taha Bahadır Üskül kimdir?
Prof.Dr.Bahadır ÜSKÜL, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde başladığı lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak Tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayıp Göğüs Hastalıkları Uzmanı olmuştur.
Murat Akın kimdir?​
Murat Akın (d. 22 Ekim 1986, Sint Niklaas, Belçika) Belçika’da yetişmiş Türk eski futbolcudur.
Prof Dr Nusret Akyürek kimdir?​
Dr. Nusret Akyürek Genel Cerrahi uzmanıdır. Tip 2 Diyabet, Fıtıklar, Polip alanlarında hizmet veriyor ve Anorektal Hastalıklar ve Kolorektal Cerrahi (Kolon, rektum, anüs iyi ve kötü huylu tümörlerine girişimler, barsak kanserleri), Gastrik bypass, Boyun diseksiyonu hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Endokrin ameliyatı nedir?​

Endokrin ameliyatı nedir?
Endokrin Cerrahisi vücudun iç salgı bezlerinin ameliyat gerektiren hastalıklarında uygulanan cerrahi tedavileri belirtir. Endokrin bezler salgıladıkları hormonları doğrudan kan dolaşımına veren organlardır. Cerrahinin ilgi alanına girenler; Tiroid bezi hastalıkları (Nodüler Guatr, Tiroid Kanserleri, vb.)

Meme ve Endokrin ne demek?​

Endokrin Cerrahi tanımı vücudun iç salgı yapan bezlerinin operasyon gerektiren bazı hastalıklarında uygulanan cerrahi tedavileri belirtir. İç salgı bezi demek salgıladığı hormonları direkt olarak kan dolaşımına veren bezler anlamını taşır.

Murat Akın kimdir nerelidir?​

Prof Dr Murat Akın hangi hastanede çalışıyor?​

Prof Dr Murat Akın hangi hastanede çalışıyor?

Prof Dr Sezai Leventoğlu hangi hastanede?​

Sezai LEVENTOĞLU, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin yanısıra Ankara – Çankaya’da bulunan özel muayenehanesinde de hastalarını kabul etmektedir.

Prof Dr Ömer Şakrak Kimdir?​

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.1979 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı uzmanlık eğitimini tamamladı.1986 senesinde doçentlik, 1993 senesinde profesörlük ünvanını aldı.

Endokrin Cerrahi ne yapar?​

Endokrin Cerrahi ne yapar?
Endokrin cerrahisi, vücuttaki salgı bezlerinden gelişen hastalıkların tedavisi için yapılan cerrahi işlemleri içerir. Genel cerrahi alanındaki endokrin cerrahisi tanımı tiroid, paratiroid, adrenal yani böbreküstü bezler ve pankreastaki salgısal hücrelerden gelişen hastalıklara yönelik cerrahileri kapsar.

Ekmel Tezel, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Türk Cerrahi Derneği, Ankara Meme Hastalıkları Derneği ve Türkiye Endoskopik ve Laparoskopik Cerrahi Derneği gibi pek çok derneğin üyesidir ve Ankara Meme Hastalıkları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Doç. Dr. Serdar Akpınar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesinde Profesör doktor olarak görev yapmaktadır ve 24 yıldır Göğüs Hastalıkları branşında çalışmaktadır.

Günseli Kılınç, Florence Nightingale Hastanesi Kızıltoprak şubesinde görev yapmaktadır.

Prof. Dr. Murat Akın, 1998-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilimdalında uzmanlığını tamamlamış ve şu anda kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Serdar Özbaş, Ankara Güven Hastanesi'nde görev almış ve şu anda Ankara'da bulunan özel muayenehanesinde çalışmaktadır.

Prof. Dr. Taha Bahadır Üskül, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde Tıp doktoru unvanını almış ve Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olmuştur.

Endokrin ameliyatı, vücudun iç salgı bezlerinin ameliyat gerektiren hastalıklarında uygulanan cerrahi tedavileri ifade etmektedir.

Prof. Dr. Nusret Akyürek, Genel Cerrahi uzmanı olup, Tip 2 Diyabet, Fıtıklar, Polip alanları gibi konularda hizmet vermektedir. Anorektal Hastalıklar ve Kolorektal Cerrahi alanında uzmanlık yapmaktadır.

Endokrin Cerrahi, vücudun iç salgı bezlerinin operasyon gerektiren bazı hastalıklarında uygulanan cerrahi tedavileri gerçekleştirir. Bu cerrahi işlemler, tiroid bezi hastalıkları gibi endokrin bezlerinden kaynaklanan rahatsızlıkların tedavisini içerir.

Endokrin Cerrahisi, vücuttaki salgı bezlerinden gelişen hastalıkların tedavisi için yapılan cerrahi işlemleri içerir. Tiroid, paratiroid, adrenal (böbrek üstü) bezler ve pankreastaki salgısal hücrelerden kaynaklanan hastalıklara yönelik cerrahi işlemleri kapsar.

Geri