AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ekin Türkmen Resimleri

haberci

Yeni Üye
Ekin Türkmen Resimler
Ekin Türkmen doğum: 22 Ağustos 1984 Nevşehir,Kozaklı doğumludur
Türk dizi ve sinema oyuncusudur Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı
Dizinin bitmesinin arkasında Soluk Soluğa, Acı Yaşam, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer almıştır
*

Ekin Türkmen'in doğum tarihi ve yeri hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Ekin Türkmen, gerçekten de 22 Ağustos 1984 tarihinde Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde doğmuştur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, Türk dizi ve sinema sektöründe başarılı bir kariyere sahiptir.

2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizide rol alarak televizyon kariyerine adım atan Ekin Türkmen, daha sonra Soluk Soluğa, Acı Yaşam, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar gibi sevilen dizilerde yer almıştır.

Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Ekin Türkmen, farklı rollerdeki başarılı performanslarıyla geniş kitleler tarafından takdir edilmektedir. Kariyerindeki başarıların devamını dileriz ve kendisine ilerleyen projelerinde de başarılarının artarak devam etmesini temenni ederiz.

Geri