AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ekim ayinda tatile gidilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ekim ayinda tatile gidilir mi?​

Ekim ayında deniz tatili yapabileceğin güneşli ve özgür rotalar da mevcut. Bu dönemlerde tatile çıkmak cepler açısından da avantajlı. Ucuz tatil seçeneklerinin çekicileştiği bir dönemde, aklında “Ekimde nereye gidilir?” gibi bir soru varsa doğru yerdesin. Üstelik ucuz uçak bileti bulmak da yaz aylarına göre daha kolay.

Ekim ayında istanbul’da nereye gidilir?​

İstanbul’da Gezilecek Tarihi Yerler
Yurt dışına nereye gidilir?
Bordo pasaportluların, vize başvurusu ile uğraşmadan, kafasına estiği anda bavulunu toplayıp gidebileceği kolaylıkta, 102 ülke var!…
Kuşadası ekim ayında denize girilir mi?
Tatilini yüksek sezonun dışında gerçekleştirmek isteyenler için mayıs ve ekim aylarında Kuşadası’nda denize girebilmek ve pek çok farklı aktivitede bulunmak mümkün.

Bodrum ekim ayında denize girilir mi?​

Merhaba;Ben ve Ailem İzmir’de yaşıyoruz.Ayrıca ben işim gereği geçmişte Bodrum da 2 yıl yaşadım.Ekim in ilk yarısını tercih ederseniz denize rahatlıkla girersiniz.Ekim de Bodrum soğuk olmaz aksine en güzel zamanıdır.Başka deyişle Antalya’dan farklı bir iklim ile karşılaşmazsınız.Tabii bu söylediklerim öncesi hava …

18 Ekim Pazartesi günü resmi tatil mi?​

Türkiye’de 18 Ekim Pazartesi tatil değildir. Ülkemizde Ramazan ve Kurban Bayramı gibi dini günler haricinde kandiller resmi tatil değil.
6 Ekim 2021 resmi tatil mi?
6 EKİM 2021 ÇARŞAMBA RESMİ TATİL Mİ? İstanbul’un kurtuluşu resmi tatiller içerisinde yer almıyor. Bu nedenle kamu kurumları ve diğer resmi kurumlar, 6 Ekim Çarşamba günü normal çalışma düzenlerine devam edecekler.

Geri