AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Eker Yogurt helal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eker Yoğurt helal mi?​

Tüm ürünlerimiz için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca onaylanan Gıda Sicil ve Üretim Sertifikalarına sahibiz. Ayrıca Eker Süt Ürünleri Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2008 belgesine, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi TS EN ISO 22000 belgesine ve Helal Gıda Uygunluk belgesine sahiptir.
Probiyotik yoğurt helal mi?
Biodesis Probiyotikli Yoğurt Mayası, büyük bir maya üretim tesisinde son derece hijyenik şartlarda üretilmektedir. İSO 9001, İSO 14001 ve İSO 22000 kalite belgelerine sahip olduğu gibi HELAL sertifikasına da sahiptir.

Maret sucuk helal mi?​

şirketimiz Türk Standartları Enstitüsü’nden ”Helal Sertifikası” sahibidir.
Eker Yoğurt sahibi kim?
Eker Süt Ürünleri A.Ş., Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1977 yılında Altan Eker tarafından kurulmuş olup ağırlıklı olarak süt ürünleri üretimi yapmaktadır. Şirketin merkezi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Eker Süt Ürünleri A.Ş.

Evde yapılan yoğurt probiyotik midir?​

EV YAPIMI YOĞURTTAKİ PROBİYOTİKLER BAĞIRSAĞA KADAR ULAŞIYOR! Bazı kaynaklarda yoğurdun probiyotik kabul edilemeyeceği çünkü içindeki bakterilerin bağırsağa ulaşamadan mide asitleri nedeniyle öldüğü ve ancak prebiyotik olarak kabul edilebileceği belirtiliyor.
Maret sucuk nerenin?
Maret’in üretim tesisleri İstanbul Tuzla’da Tepeören Mahallesi Eski Ankara İstiklal Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Maret, 200.000 metrekarelik bir arazi üzerinde faaliyet göstermektedir. ISO 9001 ve ISO 22000 gibi gıda sertifikalarına sahiptir. Yüzde 100 dana, hindi ve piliç etinden ürünler üretmektedir.

Maret sucuk iyi mi?​

her ne kadar sağlıksız olsa da çiğ yenildiğinde tadı çok güzel olan sucuk, hiçbir baharat tuz atmaya gerek kalmıyor. kızartıldığında yağı süzülüyor ama tadı biraz kayboluyor. maret sucuk 10 numara sucuk diye yeni bir reklam kampanyasına başlamıştır… insanların sevdiği şeyler ve tabiki maret sucukla bitirmişler.
Eker kime satıldı?
Fransız Andros Gıda Grubu, Eker Süt Ürünleri A.Ş.’ye yüzde 50 ortak oldu.Andros ve Eker’den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 9 aydır yapılan ortaklık görüşmeleri sonucunda Rekabet Kurumu’nun da onayıyla Eker-Andros ortaklığı resmen yürürlüğe girdi.

Eker markası kime ait?​

Geri