- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ek zam ne zaman yatacak 2022?
Buna göre, emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak’ta ödenecek. Ödemeler, aylık almakta oldukları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yapılacak.Ek zam kimlere verilecek?
Memur ve emekli maaşlarına ek zammı da içeren kanun teklifi mecliste kanun teklifinin meclisten geçmesinin ardından yeni düzenleme ile kamu işçilerine de ek zam verilecek. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, “Memur emeklileri ve memurlara 2,5 puan ilave zam yapıldı. Aynısını bize de verecekler.Memura ek zam kaç TL?
Enflasyon oranlarının açıklanmasının ve 2022 memur ve emekli zammının belli olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada “Memurlarımızın maaş artış oranını yüzde 30,5’e çıkarttık, aylık geliri 1500 liradan başlayan 1 milyon 266 bin emeklimizin maaşlarını 2 bin 500 liraya yükseltmiş oluyoruz” …
Temmuz 2022 emekli zammı ne kadar olacak?
Enflasyon hızını kesip önümüzdeki 2 ayda toplam yüzde 5-6 seviyesinde kalsa dahi emeklinin temmuz zammı yüzde 30 olacak. Zam sağanağı sürerse memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam yüzde 35’i aşacak.
SSK emeklilerine ek ödeme ne zaman yapılacak?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB), 4c (Emekli Sandığı) kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2022 yılı ocak ayı zam farkları ile harp ve vazife malullerine yapılacak 2021 yılı ek ödemelerinin 27 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.Zam farkları ne zaman yatacak 2022?
Emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı itibariyle geçerli olan maaşlarındaki zam farkı 27 Ocak’ta ödenecek.Ek zam farkı ne zaman ödenecek?
Yüzde 25 ek zam kimlere verilecek?
Peki, ek zam ne zaman, kimlere verilecek? Kamu işçilerine ek zam verilecek mi sorusu son dakika açıklama ile yanıt buldu. Memur ve memur emeklilerine verilen yüzde 2,5’lik ek zammın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında ek zammın kamu işçilerine de verileceğini ifade etti.