AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ek tercih odemesi ne zaman son?

Editör

Yeni Üye

Ek tercih odemesi ne zaman son?​

ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Değerli adaylarımız, 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemlerini yarın başlatacağız. Tercihlerinizi 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan yapabilirsiniz.

YKS 2 ek tercih ne zaman?​

YKS 2 ek tercih ne zaman?
Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır. 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemleri, 14 Ekim 2021 tarihinde saat 09.00’da başlayacak,18 Ekim 2021 tarihinde saat 23.59’da sona …

2 ek tercih odemesi ne zaman?​

2 ek tercih odemesi ne zaman?
EK TERCİH ÜCRETİ NE KADAR? İkinci ek yerleştirme ücreti 25,00 TL’dir. İkinci ek yerleştirme ücreti, 19 Ekim 2021 tarihi saat 23.59’a kadar yatırılabilecektir (Bankalardan ücret ödeme işlemleri, resmî iş günlerinde ve resmî çalışma saatlerinde yapılır.).

ÖSYM 2 ek tercihler ne zaman 2021?​

Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2021-2022 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ikinci ek yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından yapılacaktır. Adaylar, 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercihlerini, 14-18 Ekim 2021 tarihleri arasında T.C.

Ek yerleştirme ücreti ne zaman yatırılacak 2021?​

Ek yerleştirme ücreti ne zaman yatırılacak 2021?
Ek yerleştirme ücreti 25,00 TL’dir. Ek yerleştirme ücreti, 24 Eylül 2021 tarihi saat 23.59’a kadar yatırılabilecektir. Ek yerleştirme ücretini yatırmayan adayların ek yerleştirme için yapmış oldukları yükseköğretim programları tercihleri geçersiz sayılacak, yerleştirme işlemine alınmayacak.

2 Ek tercih son gun ne zaman?​

2 Ek tercih son gun ne zaman?
2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemleri başladı. Adaylar, tercihlerini 18 Ekim’e kadar ÖSYM’nin web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapabilecek.
YKS 2 ek tercih ne zaman 2021?​
YKS İKİNCİ EK TERCİH NE ZAMAN YAPILACAK? Adaylar, 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercihlerini, 14-18 Ekim 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından bireysel olarak kendileri yapacaklardır.

YKS 2 Ek Yerleştirme Ne Zaman 2021?​

YKS 2 Ek Yerleştirme Ne Zaman 2021?
Adaylar, ikinci ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 22 Ekim 2021 tarihinde saat 10.00’dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS 2 ek tercih parası nasıl yatırılır?​

YKS 2 ek tercih parası nasıl yatırılır?
Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.) *Yerleştirme ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartıyla da yatırılabilecektir.

YKS 2 Ek Tercih Ne zaman 2021 Son Dakika?​

2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme tercih işlemleri, 14 Ekim 2021 tarihinde saat 09.00’da başlayacak,18 Ekim 2021 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

2 ek tercih ne?​

2 ek tercih ne?
2021-YKS İkinci Ek Yerleştirmede; merkezi yerleştirme ve ek yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleşmeyen adaylar ile TYT puanı 140-150 aralığında olan adaylar ve AYT/YDT puanı 170-180 aralığında olan adaylar tercih yapabilecek.

YKS 2. ek tercih dönemi için belirlenen tarihler, 14 Ekim 2021'de başlayacak ve 18 Ekim 2021'de saat 23.59'da sona erecektir. Bu süreçte, adaylar T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden tercihlerini yapabileceklerdir. 2. ek tercih döneminde yerleşmeyen adaylar ve belirli puan aralıklarında olan adaylar tercih yapma hakkına sahiptirler.

2. ek tercih için belirlenen ücret ise 25,00 TL'dir. Bu ücret, 19 Ekim 2021 tarihine kadar yatırılabilecektir. Ücret yatırma işlemleri bankalardan sadece resmi iş günlerinde ve çalışma saatlerinde gerçekleştirilebilir. Adaylar, tercihlerini yaparken bu ücreti aynı süre içerisinde yatırmalıdırlar.

2. ek tercihlerin sonuçlarına erişim tarihi ise 22 Ekim 2021'dir. Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin sonuç sayfasından bu tarihten itibaren sonuçları öğrenebileceklerdir. Sonuç belgeleri basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Tercih yapacak olan adaylara başarılar dileriz. Herhangi bir başka sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri