- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ehliyet sınavında en çok hangi sorular soruluyor?
Sonrasında 4 sınav hakkı daha kazanabilirsiniz. Ehliyet sınavında toplam kaç soru sorulur? Trafik ve Çevre Bilgisi 23 soru, Motor ve Araç Tekniği 9 soru,İlk Yardım Bilgisi 12 soru ve Trafik Adabı 6 soru olmak üzere toplam 50 soru sorulur.2021 ehliyet sınavları nasıl oluyor?
2021 ehliyet sınavları nasıl oluyor?2021/MTSK e-Sınavı Haftanın 7 (Yedi) Günü 81 İldeki e-Sınav Salonlarında, Randevulu Sistemle Gerçekleştirilecektir. Ehliyet sınavı için her ayın 1’i ile 10’u arası ehliyet başvuruları alınır. Sürücü adayı, kursun yaptığı eğitim planı doğrultusunda teorik eğitimi alır.
2021 ehliyet sınavı kaç soru?
2021 yılında sınava gireceklere 12 İlk yardım sorusu, 23 Trafik sorusu, 9 Motor sorusu ve 6 Trafik adabı sorusu olmak üzere 50 soru sorulacaktır.Ehliyet teorik sınavı kaç puanla geçilir?
Ehliyet teorik sınavı kaç puanla geçilir?Ehliyet sınavında 70 baraj puandır. Bu puanı alan bir aday sınavdan başarılır olur.
2021 ehliyet Sınavı Kalktı mı?
Milli Eğitim bakanlığı ehliyet sınavlarını kaldırdı yerine kalem, kağıt, silgisizehliyet sınavı dönemine geçildi. Başvuruların devam ettiği ehliyet sınavında 2021 Ocak ayından itibaren elektronik ehliyet sınav dönemine geçiliyor.Ehliyet sınav Soruları kac tane dogru olması lazım?
Ehliyet sınav Soruları kac tane dogru olması lazım?Her soru 2 puan, 50 soru olduğu için toplam 100 puan üzerinden değerlendiriliyor sınav. 35 doğru cevap verirseniz sınavdan başarılı olursunuz.
Ehliyet sınavı kaç soru kaç dakika?
Teorik sınav 45 dakika sürmektedir. Bu sınavda toplam 50 soru soruluyor ve en az 35 doğru cevap vermek gerekiyor.Ehliyet sınava girerken yanımıza ne almalıyız?
Ehliyet sınava girerken yanımıza ne almalıyız?Kursiyerlerin sınav sırasında fotoğraflı ve çift mühürlü sınav giriş belgesi, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya pasaport (geçerlilik süresi devam eden) yanında bulundurması gerektiğini hatırlatmak.