Ehliyet sinavinda 1 soru kac puan?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ehliyet sınavında 1 soru kaç puan?​

Ehliyet sınavında toplam 50 soru sorulur. Her soru iki puan değerine sahiptir.

Ehliyet sorulari nelerdir?​

Ehliyet sınavında toplam kaç soru sorulur? Trafik ve Çevre Bilgisi 23 soru, Motor ve Araç Tekniği 9 soru,İlk Yardım Bilgisi 12 soru ve Trafik Adabı 6 soru olmak üzere toplam 50 soru sorulur.
MTSK kaç soru?
Teorik sınav 45 dakika sürmektedir. Bu sınavda toplam 50 soru soruluyor ve en az 35 doğru cevap vermek gerekiyor.

Ehliyet sınavında kaç doğru yapmak lazım 2021?​

Ehliyet sınavında kaç doğru yapmak lazım? Başarıyla geçebilmek için en az 35 soruyu doğru cevaplamış olmak gerekmektedir.

Ehliyet sınavını geçemeyenler ne yapacak?​

Elektronik sınava girip sınavdan başarısız olmanız durumunda bir sonraki sınava girebilmek için tekrar ehliyet sınav ücreti yatırmanız gerekir. Elektronik sınav ücretini yatırdıktan sonra elektronik sınav randevu işleminiz sürücü kursunuz tarafından yapılır.
E sınav kaç puanla geçilir?
E-sınav’da 50 soru sorulacak ve her soru 4 şıktan oluşacaktır. Sınavdan başarılı olabilmek için en az 100 üzerinden 70 puan almak gerekiyor.
Yazılı sınavda toplam 50 soru soruluyor. Bu 50 sorunun 27’si Trafik, 13’ü İlkyardım ve 10 sorusu da Motor konularından oluşuyor. Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilir. Sınavı geçmek için en az 70 puan almak gerekir. 70 puan altı alanlar ikinci aşamaya geçemezler.
Eski sistemde gruplar ayrı ayrı sınava giriyordu. 2013 yılından bu yana sınavlarda tüm sınıflar tek bir sınava giriyor. Siz de sınava girdiğinizde 50 sorudan sorumlu olacaksınız. Bütün ehliyet sınıfları için aynı sorular sorulmaktadır.
Ehliyet sınavında ilkyardım kaç soru?
Peki, ilk aşamadaki ehliyet sınavında hangi sorular çıkıyor? Yazılı sınavda toplam 50 soru soruluyor. Bu 50 sorunun 27’si Trafik, 13’ü İlkyardım ve 10 sorusu da Motor konularından oluşuyor. Sınav 100 puan üzerinden değerlendirilir.

Ehliyet sınavında kaç puan aldım?​

EHLİYET SINAVINDAN GEÇMEK İÇİN KAÇ PUAN GEREKİYOR? Sürücü belgesi yazılı sınavından 70 ve üzeri puan alan adaylar başarılı olarak kabul ediliyor. 50 soru içerisinden 35 soruya doğru yanıt veren adaylar, yazılı sınavı geçmiş oluyorlar. 35 doğrunun altında olanlar ise bir kez daha sınava girmek durumunda kalıyor.

2021 ehliyet sınavında kaç yanlış hakkı var?​

Verdiğiniz her doğru yanıtın bir puan değeri vardır. Sınavda toplamda 15 yanlış yanıt verme hakkınız vardır. 50 soruluk testte her sorunun puan değeri 2’dir. 35 soruya doğru yanıt verdiğiniz zaman, alacağınız puan 70 olacaktır. Bu da sınavı geçmeniz için yeterli bir puandır.

Geri