- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Eğitmen nedir öğretmen nedir?
Eğitmen evine ekmek götürebilmek için eğitmek fiilini yerine getiren kişidir. Öğretmen bunu eğitim sektörünün içerisinde yapan, kural koyucu otoriteye bağlı olarak bunu yapan, Milli Eğitim Bakanlığı, yapan kişidir. Öğretmenlerde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak eğitmenlik görevini yapan kişidir.Iç eğitmen nedir?
İç eğitmenlik sistemi bir heves ya da moda değildir, bir yandan işletmenin eğitim ve gelişim süreçlerine disiplin katan, diğer yandan dış eğitmenler kanalı ile verilemeyecek eğitim ve gelişim programlarının, işletme dinamiklerini bilen, işletme içerisinden gelen ve gerekli eğitmenlik yetkinlikleri kazandırılmış ” …
Eğitmen Koleji kimin?
Eğitmen Eğitim Kurumları, tamamı öğretmen olan uzman eğitimciler tarafından 2002 yılında kurulmuştur. Eğitmen Eğitim Kurumları, 2002 yılından günümüze, eğitime ve akademik gelişime sunduğu katkılarla eğitim dünyasındaki yolculuğuna emin adımlarla devam etmektedir.
Eğitmen adı ne demek?
Eğitim işiyle uğraşan kimse. Kurs görerek köyde öğretmenlik yapan kimse, köy öğretmeni. Eğitme işiyle uğraşan kimse. Küçük çocukların eğitimi ve öğretimiyle uğraşanlara verilen ad.Uzman Eğitimci ne demek?
Eğitim uzmanı; bağlı olduğu firma içinde çalışan personelin eğitim durumunun saptanmasını sağlayan, eğitim ihtiyacı gibi alanları yöneten kişiye verilen isimdir. Firmanın hangi departmanında eksiklik varsa orada çalışan elemanların eğitim almasını sağlar.
Uzman eğitmen nedir?
Uzman eğitmen projesi MEB’na bağlı kurum ve kuruluşlar, devlet üniversiteleri, vakıflar ve iç işleri bakanlığına bağlı ÜST STK’lar ile PROF. DR. ALİ İLSEVEN ‘İN liderliğinde İLSEVEN AKADEMİ iş birliği ve protokolünde hazırlanmış ve YILDA SADECE BİR KEZ gerçekleştirilen , PATETNTLİ büyük bir eğitim organizasyonudur.