- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Egitimde yönetim olmali mi?
Eğitim yönetimi; yalnızca bir okulu, bir kurumu yönetmek değildir. Eğitim, gerek sınıf içinde öğretmen tarafından olsun, gerekse herhangi informal bir alanda olsun yönetilmeye muhtaç bir alandır. Dolayısıyla eğitime ilgi duyan herkes için bu program gereklidir.Eğitim Yönetimi mezunları ne iş yapar?
Eğitim yöneticileri günümüzde sadece okullarda değil eğitim verilen her yerde çalışmaya başlamışlardır. Kurslar, milli eğitim bakanlığı, okullar, dershaneler, üniversiteler, bünyesinde eğitim veren şirketler eğitim yöneticisi çalıştırmaktadır. Eğitim yöneticiliği ülkemizde lisansüstü bir eğitim programı olarak sunulur.Eğitim Bilimleri yüksek lisans ne işe yarar?
Eğitim Programları ve Öğretim Yüksek Lisans Programı mezunları, Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra örgütlerinde, Resmi ve özel kurumların hizmet içi eğitim birimlerinde, resmi ve özel okullarda, dershanelerde, üniversitelerde, işletmelerin insan kaynakları ve kalite geliştirme bölümlerinde program geliştirme ve …
Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Nedir?
Eğitimde Toplam Kalite Anlayışı Toplam Kalite Yönetimi (TKY)’nin temel amacı; müşterinin kalite gereksinimleri- ni belirleyerek, buna göre hatasız çıktı sağlayarak müşteriyi memnun etmek ve kaliteyi geliştirmekle ilgili sürekli çabalarda bulunmaktır.