AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Egitimde kullanilan teknolojiler nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eğitimde kullanılan teknolojiler nelerdir?​

Eğitimde Kullanılan Teknolojik Araçlar Nelerdir

Destekli teknolojik cihazlar nelerdir?​

robotlar. sistemleri, braille klavye ve yazıcı, optik karakter tanımlama (optical character reader: OCR), akıllı gözlükler, dokunsal saatler. İşitme yetersizliği Kulak içi işitme cihazları, görsel ve fiziksel uyarıcılar, ses tanıma yazılımları, konuşma cihazı.
Eğitimde kullanilan alet nedir?
Eğitim alanında kullanılan teknolojik ürünler Teknolojik ürünlerin eğitim faaliyetleri içinde önemli yeri vardır. Okullarımızda kullandığımız bilgisayarlar, etkileşimli tahtalar, projeksiyon aletleri, fotokopi makineleri, yazıcılar, ses cihazları bu ürünlerdendir.
Ileri düzey teknoloji nedir?
İLERİ TEKNOLOJİ KAVRAMI İleri teknoloji mamul ve süreçlerin tasarımı, üre- timin planlama ve kontrolünün yapılması, üretim sü- reçleri ile bu faaliyetlerin bütünleştirilmesi amacıyla kullanılan teknolojilerin bütününe denmektedir (1).

TPIB ne ifade eder?​

Teknolojik Pedagojik içerik Bilgisi (TPİB): Teknolojiyi kullanarak konunun anlaşılması amacıyla içeriğin farklı yollarla öğretilebilmesi için teknolojinin kullanılmasını ifade eder (Harris, Mishra ve Koehler, 2009; Koehler ve Mishra, 2005; Koehler ve Mishra, 2009; Mishra ve Koehler, 2006; Koehler, Mishra ve Yahya, 2007 …

Engellilerin hayatını kolaylaştırmak için neler yapabiliriz teknoloji Tasarım?​

Görme, işitme, bedensel ve zihinsel engelli bireylerin hayatın kolaylaştırmak için yeni teknolojiler de geliştiriliyor. Engellilerin hayatını kolaylaştıran teknolojileri derledik.

Geri