- Konu Yazar
Eğitim ve öğretim teknolojileri nedir?
Öğretim teknolojisi, kurumsal, tasarlanmış, müfredatlandırılmış ortamlardaki “istendik öğrenme”nin geliştirilmesi için kullanılabilecek süreç ve araçların çözümlenmesini, tasarlanmasını, geliştirilmesini, uygulanmasını ve değerlendirilmesini inceleyen bilim dalıdır.İletişim teknolojileri nedir örnek?
İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ İletişim teknolojisi iletişim üretmek için üretilen teknolojik araçlardır (Radyo, Tv, telefon, kamera, telgrafın telleri, tellere konan kuşlar ve kargalar gibi). Tv veya radyo Teknolojinin bir üründür, ifadesidir, teknoloji değildir.Yeni iletişim teknolojileri nedir?
Bunun yanı sıra örgüt içi iletişimde kullanılan diğer yeni iletişim teknolojisi araçları ise şu şekilde sıralanabilmektedir: internet, intranet, extranet (örgütler arası network), Local Area Network (LAN), Wide Area Network (WAN), e-posta, video konferans, elektronik yazıcılar olarak belirtilebilmektedir (Gürsan, 2008) …
Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü nedir?
İmalat ve hizmet alanlardaki geliştirme ve üretim faaliyetlerine, dağıtım ve satış hizmetleri ile, yasal, yönetsel ve teknik düzenlemelerden sorumlu otoriteler de eklendiğinde Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü teşkil edilmektedir.