Egitim Koclugu kimler yapabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Eğitim Koçluğu kimler yapabilir?​

Kimler Eğitim Koçu Olabilir? Eğitim koçu olabilmek için öğretmen olmak gerekmiyor. Kişi/kişiler öğretmen olmasa da; eğitim-öğretim sistemi içinde öğrencilerin sorumluluklarını, etkileşimlerini ve beklentileri biliyorlarsa eğitim koçu olabilirler.
Eğitim Danışmanlığı Sertifikası kimler alabilir?
Bu Eğitime Kimler Katılmalı?

Öğrenci koçu ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar
Eğitim Koçluğu sertifikası kimler alabilir?
Eğitim koçluğu sertifikası başta eğitimciler, psikolojik danışmanlar, psikologlar, sosyal çalışmacılar, sosyologlar, profesyonel koçlar, öğrenci ve aile konusunda uzmanlaşmak isteyen koçlar, eğitim koçluğu üzerine çalışmak isteyenler, eğitimden alınacak olan bilgiler ışığında kişisel gelişimlerine katkı sağlamak …
Hayatlarında kendisini gerçekleştirmek için itici bir güce ihtiyaç duyanlar, Hayalleri ve hedefleri olanlar, Yaşamlarının dizginlerini eline almak ve hedefleri doğrultusunda hızlı adımlar atmak isteyen kişiler bu eğitimi alabilir.
Eğitim Danışmanlığı kimler yapabilir?
Kimler Eğitim Danışmanlığı Yapabilir? Eğitim danışmanı olmak için en az lise mezunu olmalısınız. Bu konularda eğitim veren kurumların eğitim programlarına katılarak alacağınız eğitim danışmanlığı sertifikası ile eğitim danışmanlığı yapabilirsiniz.

Öğrenci Koçluğu kaç TL?​

Günümüz rakamlarında bir eğitim ve öğrenci koçu seans için 150 ile 450 TL arasında değişen ücretler talep etmektedirler. Seanslar genel itibariyle 45 dakika ile 1 saat arasında değişen sürelerde gerçekleştirilmektedir.

Geri