AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Egitim Hemsireligi Sertifikasi kac yil gecerli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Eğitim Hemşireliği Sertifikası kaç yıl geçerli?​

Verilecek Belge Eğitimin sonunda başarılı olan katılımcıya “Başarı Belgesi” verilir. Belgenin geçerlilik süresi 5 yıldır. Başarı belgesinde; eğitim programının süresi ve programda yer alan konular detaylı olarak belirtilir.

Hemşirelikte sertifika ne işe yarar?​

Bu sertifikalı eğitim programının amacı; koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan, hasta ve aileleri ile terapötik iletişim kuran, sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen, acil.
Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası kaç yıl geçerli?
Belge. Başarılı olan katılımcılara sertifika düzenlenir ve sertifika Sağlık Bakanlığınca tescil edilir. Bakanlık Onaylı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasının geçerlilik süresi 5 (beş) yıldır.
Ameliyathane hemşireliği sertifikasını kimler alabilir?
Bu sertifikalı eğitim programına; ameliyathanede en az 2 yıl çalışan hemşire, ebe (hemşirelik yetkisi almış) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilir.

Acil Bakım hemşireliği Sertifikası kaç yıl geçerli?​

Belgelerin geçerlilik süresi 5 yıldır. 5 yılın ardından belgeye vize yapılması gerekir. Aksi takdirde diğer sağlık personeli sertifikası yenilenene kadar askıya alınır. Diğer sağlık personeli belgesinin geçerlilik süresi ise ilk alındığı tarihten itibaren başlar.

Okul hemşireliği Sertifikası zorunlu mu?​

Okul hemşiresi olabilmek için öncelikle okul hemşireliği eğitimi almanız gerekmektedir. Bu yüzden okul hemşireliği kursu ve sertifika programlarına katılmanız zorunludur.
Hemşireler ne sertifikası alabilir?
Hemşirelikte Bilim Ustası: Klinik Hemşire Lideri Sertifikası
Acil Bakım Hemşireliği sertifikası kaç yıl geçerli?

Diğer sağlık personeli sertifikası kaç yıl geçerli?​

Geçerli sertifikalar alındıkları tarih itibariyle 5 yıl süreyle geçerlidir. Yenileme için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına dilekçe ile tıp diplomalarının noter onaylı suretini göndermeleri gerekmektedir.

Geri