AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Türkiye Ne Yapar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Eğitim Gönüllüleri Vakfı Türkiye Ne Yapar? Eğitim Gönüllüleri Vakfı Türkiye, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için çalışır. Vakıf, öğrencilere eğitim desteği sağlar ve onları öğrenme sürecinde destekler. Vakıf, öğretmen ve öğrenci ilişkisini güçlendirir ve toplumda eğitimin önemini vurgular. Eğitim Gönüllüleri Vakfı Türkiye, gönüllü çalışmaları yürütür ve yardımseverlerin desteğiyle projeler gerçekleştirir. Vakıf, gelecek nesillerin eğitimine katkıda bulunarak Türkiye’nin kalkınmasına destek olur.
İçindekiler

Eğitim Gönüllüleri Vakfı (EGV), Türkiye’de eğitim alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. EGV’nin amacı, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, dezavantajlı gruplara destek olmak ve toplumda eğitim bilincini artırmaktır.
EGV, çeşitli projeler yürüterek eğitimde fark yaratmayı hedeflemektedir. Bu projeler arasında; okul öncesi eğitim programları, okul başarı destek programları, yetişkin eğitimi, öğretmen eğitimleri ve dezavantajlı gruplara yönelik destek programları bulunmaktadır.
EGV, gönüllülerin katılımıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Gönüllüler, eğitim projelerinde aktif olarak yer alarak çocukların ve gençlerin eğitimine destek olmaktadır. EGV aynı zamanda iş birlikleri ve bağışlar aracılığıyla da faaliyetlerini sürdürmektedir.
EGV’nin Türkiye genelinde birçok şubesi bulunmaktadır. Bu şubeler aracılığıyla eğitim projeleri gerçekleştirilmekte ve dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara ve gençlere ulaşılmaktadır. EGV’nin faaliyetleri sayesinde birçok çocuk ve genç eğitim imkanlarına kavuşmuş ve geleceklerine umutla bakabilmektedir.
EGV’nin çalışmaları, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak, dezavantajlı gruplara destek olmak ve toplumda eğitim bilincini artırmak konularında önemli bir rol oynamaktadır. EGV’ye destek olmak için gönüllü olarak katılabilir, bağış yapabilir veya projelerine katkı sağlayabilirsiniz.

Gönüllü öğretmenlerle eğitim desteği sağlar.
Okul öncesi ve ilköğretim düzeyindeki çocuklara eğitim imkanı sunar.
Yoksul ailelerin çocuklarının eğitimine destek olur.
Okul malzemeleri ve kitap dağıtımı yapar.
Çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunur.

Gönüllü öğretmenlerle eğitim desteği sağlar.
Okul öncesi ve ilköğretim düzeyindeki çocuklara eğitim imkanı sunar.
Yoksul ailelerin çocuklarının eğitimine destek olur.
Okul malzemeleri ve kitap dağıtımı yapar.
Çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunur.

Geri