AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Egitim Destek uzmani ne is yapar?

Editör

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2024
Mesajlar
119.108
Çözümler
1
Tepkime puanı
1
Puan
36

Eğitim Destek uzmanı ne iş yapar?​

Eğitim uzmanı; bağlı olduğu firma içinde çalışan personelin eğitim durumunun saptanmasını sağlayan, eğitim ihtiyacı gibi alanları yöneten kişiye verilen isimdir. Firmanın hangi departmanında eksiklik varsa orada çalışan elemanların eğitim almasını sağlar.

Hasar tespit uzmanı nasıl olunur?​

Hasar tespit uzmanı nasıl olunur?
Hasar uzmanı olmak için dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Bankacılık ve Sigortacılık ve ilgili bölümlerden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.

Eğitim Departmanı ne yapar?​

Eğitim Departmanı ne yapar?
genelde insan kaynakları departmanının içerisinde bulunur. şirket içi eğitimleri ve çalışanların uygulama alanlarında yönlendirilebileceği – gönderilebileceği şirket dışı eğitimleri araştırır, düzenler ve kimi zaman bu eğitimleri verir.

IT işe alım uzmanı ne yapar?​

INNOVANCE – IT İşe Alım Uzmanı Adaylar ile mülakat sonrası iletişimi yürütmek. IK aday veritabanını eksiksiz tutmak. Aday ve müşteri ile mülakat organizasyonlarını gerçekleştirmek. Gerekli durumlarda mülakatlara katılmak.

Eğitim uzmanları ne kadar maaş alıyor?​

Eğitim uzmanları ne kadar maaş alıyor?
Kariyer sitelerinde belirtilen verilere göre en düşük eğitim uzmanı maaşları 3.000 TL’dir. En yüksek eğitim uzmanı maaşları ise 11. 250 TL’dir. Verilen bilgiler ışığında ortalama eğitim uzmanı maaşları 5.800 TL olarak belirtilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Uzman Yardımcılığı nedir?​

Milli Eğitim Bakanlığı Uzman Yardımcılığı nedir?
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek ve bulundukları birime göre uzmanlaşmak üzere istihdam edilen kariyer meslek grubuna Milli Eğitim Uzman Yardımcılığı adı verilmektedir.

Hasar danışmanı ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Hasar Müdür Yardımcısı | 8.120 | 9.420
Hasar Danışmanı | 2.820 | 3.510
Hasar Uzman Yardımcısı | 3.590 | 4.190

Ekspertiz olmak için hangi bölüm okunmalı?​

Ekspertiz olmak için hangi bölüm okunmalı?
Çünkü oto eksperliği için en az 2 yıllık meslek yüksek okullarından mezun olmak yeterliyken diğer sigorta branşları için 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Eğitim Birimi ne yapar?​

Eğitim Birimi ne yapar?
Eğitim Birimi Görev ve Yetkileri; Rutin olarak planlanan ve düzenlenen eğitimlerin dışında, Müdürlüğümüzce uygun görülen diğer eğitimler için ilgili şahıs ve birimlerle işbirliği içerisinde eğitim plan ve programlarını hazırlamak, bu plan ve programların gerçekleşmesini sağlamak.

İnsan kaynakları uzmanı ne iş yapar?​

İnsan kaynakları uzmanı, insan kaynakları departmanında uzman statüsünde çalışan, başlıca görevi işe alım ve işten çıkarma olan kişiye verilen mesleki unvandır. Tüm departmanlarla ilgilenen, şirket çalışanlarına eğitim veren ve onların motivasyonunu artıracak faaliyetlerde bulunan personel, insan kaynakları uzmanıdır.

Kişisel gelişim uzmanları ne kadar kazanır?​

Kişisel gelişim uzmanları ne kadar kazanır?
Eğitimini yeni tamamlamış ve kişisel gelişim uzmanı olarak yeni çalışmaya başlayan kişiler 2.900 TL maaş kazanır. Tecrübe edinmiş ve kendini geliştirmeye başlamış bir kişisel gelişim uzmanı ise ortalama 5.500 TL gelir elde eder. Kişisel gelişim uzmanının kazancı en yüksek 8.000 TL olarak gözlemlenmektedir.
 
Eğitim Destek Uzmanı olarak, işiniz genellikle bir şirket veya kuruluş içinde çalışan personelin eğitim ihtiyaçlarını belirlemek ve bu ihtiyaçları karşılamakla ilgilidir. Bu kapsamda şirketin hangi departmanlarında eğitim eksiklikleri varsa, çalışanların bu alanlarda eğitim almalarını sağlarsınız. Eğitim programlarının planlanması, uygulanması ve değerlendirilmesi de yine sizin sorumluluklarınız arasındadır.

Hasar tespit uzmanı olmak için ise, genellikle Bankacılık ve Sigortacılık gibi ilgili bölümlerden lisans derecesi almış olmanız gerekmektedir. Hasar uzmanı olarak, sigorta alanında hasar tespitleri yaparak, poliçe koşullarına göre ödemelerin ne şekilde yapılacağını belirlersiniz.

Eğitim Departmanı ise genellikle insan kaynakları departmanının bir parçası olarak çalışır. Şirket içi eğitim programlarını planlar, çalışanların ihtiyaçları doğrultusunda eğitimler düzenler ve şirket dışından sağlanacak eğitim olanaklarını araştırır. Ayrıca, bazen bu eğitimleri kendiniz de verebilirsiniz.

IT İşe Alım Uzmanı olarak, adaylarla iletişim kurarak mülakat süreçlerini yürütür, aday veritabanını güncel tutar ve mülakat organizasyonlarını gerçekleştirirsiniz. Gerekli durumlarda mülakatlara katılıp, uzmanlık alanınıza göre adayları değerlendirir ve işe alım süreçlerine destek olursunuz.

Milli Eğitim Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ise bilgi ve tecrübelerinize dayanarak Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uzmanlaşmak için görevlendirilen bir kariyer hedefidir. Belirli bir birime atanarak uzmanlaşma fırsatı sunar.

İnsan kaynakları uzmanı olarak, işe alım ve işten çıkarma süreçlerini yönetir, personel eğitimlerini planlar ve uygular, çalışan motivasyonunu artırmaya yönelik faaliyetlerde bulunursunuz.

Kişisel Gelişim Uzmanları için ise, yeni başlayanlar genellikle 2.900 TL maaş alırken, tecrübeli ve kendini geliştirmiş uzmanlar ortalama 5.500 TL ile 8.000 TL arasında kazanç elde edebilirler. Kişisel gelişim uzmanları genellikle bireylere danışmanlık yapar, eğitimler verir ve onların kişisel gelişimlerine destek olurlar.
 
Geri
Üst