Egitim danismani nasil olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Eğitim danışmanı nasıl olunur?​

Eğitim danışmanı olmak için en az lise mezunu olmalısınız. Bu konularda eğitim veren kurumların eğitim programlarına katılarak alacağınız eğitim danışmanlığı sertifikası ile eğitim danışmanlığı yapabilirsiniz.

Yurtdışı eğitim danışmanı ne kadar kazanır?​

Uluslararası eğitim danışmanlığı, tüm dünyayı gezme fırsatının yanı sıra maddi anlamda da tatmin edici fırsatlar sunmaktadır. Sektörde maaşlar minimum 4000 lira ile başlamaktadır. İyi bir eğitim danışmanı aylık kazancını maaş + primler ile beraber 25.000 liraya kadar çıkarabilmektedir.
Yurt dışı eğitim danışmanı, bireylerin yurt dışında bulunan eğitim merkezlerinde eğitim almaları için kurumu tanıtan kişilere verilen mesleki unvandır. Firmalar hakkında bilgi verir ve fiyatlandırma konusunda bireyleri aydınlatır.
Eğitim koçu nasıl olunur?
Öğrenci koçu olmak için üniversitede 4 yıl eğitim alınmalıdır. Herhangi bir üniversite bölümünü bitiren kişiler öğrenci koçu olmak için Öğrenci Koçluğu Eğitimi almalı ve bu alanda geçerli sertifikaya sahip olmalıdır. Dolayısıyla öğrenci koçu olmak için gereken süre uzayabilmektedir.
UE eğitim güvenilir mı?
UE Eğitim Olarak, Yurtdışı Eğitimin ciddiyetini kavrayabilmiş, nitelikli, deneyimli, hızlı, kaliteli ve dürüst hizmet politikası ile hizmet sunmaktadır. UE Eğitim Yurtdışında eğitim konusunda danışmanlık hizmeti veren kuruluştur. Kaliteli, güvenilir ve yüksek standartta hizmet anlayışını kendine prensip edinmiştir.

Market Satış Danışmanı ne iş yapar?​

Alınan siparişlerinin zamanında müşteriye teslim edilmesini sağlamak, Müşterilerin ihtiyaç ve memnuniyetlerini belirlemek adına anket yapmak ya da yapılmasını sağlamak, Satışları güncel olarak takip etmek ve tespit edilen olumsuzluklar hakkında ilgili yöneticileri bilgilendirmek.

Eğitim ve Danışmanlık firmaları ne iş yapar?​

Eğitim danışmanı; özel eğitim kurumlarında veli ve öğrenciler ile iletişime geçerek, onlara kurumu tanıtıp sağlanacak eğitim hakkında bilgi verir. Bulunduğu kuruma öğrenci kazandırmak için çalışır. Öğrenciler ile profesyonel ilişki kurarak, çözüm önerileri üretir.

Geri