Egitim Birsen neye bagli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Eğitim Birsen neye bağlı?​

Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı olarak çalışmaktadır. Memur Sendikaları Konfederasyonuyla birlikte faaliyet yürütmektedir.

Eğitim Bir Sen Sendikası hangi partiye yakın?​

Sendikaların çoğunluğunda Eğitimciler Birliği Sendikası’nın (Eğitim Bir Sen) AKP iktidarına yakın olduğu görüşü hâkim. Eğitim Bir Sen’in AKP iktidarından önce 18 bin olan üye sayısının bugün 80 bini aştığı biliniyor.
Eğitim Bir Sen Başkanı kim?
Egitim Bir Sen hangi partinin?
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen), 14 Şubat 1992 tarihinde eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulmuştur.

Eğitim Sen kime ait?​

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (ya da kısaca EĞİTİM SEN), 23 Ocak 1995’te kurulmuş, şu anda Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı olarak eğitim,öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda örgütlenen sendikadır.

Yeni Milli Eğitim Bakanı ne mezunu?​

06.08.2021/. 5 Mayıs 1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut ÖZER, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden (1992) mezun olmuştur.
Eğitim Bir Sen 400 TL ne zaman verilecek?
Toplu sözleşme kazanımlarına da değinen Yalçın, en önemli kazanımlardan birinin toplu sözleşme ikramiyesi olduğunu vurgulayarak, “Toplu sözleşme ikramiyesini 134 TL’den 2022 yılı için 400 TL’ye çıkararak bir makas oluşturduk.
Latif Selvi kim?
Evli ve 4 çocuk babasıdır. 21-22 Şubat 2015 tarihinde yapılan 5. Olağan Genel Kurul’da Genel Başkan Vekilliğine seçilen Latif SELVİ 2005 yılında Eğitimciler Birliği Sendikası Konya Şube Başkanlığına seçilerek, profesyonel sendikacılık hayatına başladı.

Bir sen ne demek?​

Birsen isminin anlamı da şöyle; “Teksin, biriciksin” anlamında kullanılan bir ad.

Geri