AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Egemen Turhan nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Egemen Turhan nereli?​

Egemen Turhan 1975 yılında Ankara’da doğmuştur.

Prof Dr Şükrü Sarper Gürsu Kimdir?​

Şükrü Sarper GÜRSU, İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladığı tıp eğitimi sonrasında; Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladığı Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını 2009 yılında tamamladı.

Balta Limanı özel mi?​

Balta Limanı özel mi?
Hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Aralık 2001 tarihinde özel dal eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçirilmiş ve bu haliyle ülkemizin Ortopedi ve Travmatoloji alanında ilk ve tek özel dal eğitim hastanesi olmuştur.

Balta Limanı hastanesi kim yaptı?​

elan baltalimanı kemik hastalıkları hastanesi olarak kullanılan yapı. hastane binası, tanzimat’ın ilk döneminde mustafa reşit paşa tarafından yaptırılmış bir yalıdır. korusu ve müştemilatı ile birlikte ‘baltalimanı sarayı’ diye anılırmış.

Dr Gazi Huri kimdir?​

Dr. Gazi Huri, Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalı Spor Cerrahisi Biriminde öğretim üyesidir. 2019 yılında dünyada ortopediye yön veren cerrahların yer aldığı “Kemik ve Eklem Cerrahları Derneği” (Association of Bone and Joint Surgeons-ABJS) üyeliğine seçildi.

Serda Duman Kimdir?​

Serda Duman Kimdir?
Dr. Serda Duman Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Istanbul Balta Limanı nereye bağlı?​
Baltalimanı, İstanbul’un Sarıyer ilçesine bağlı, Boğaziçinde bir semttir. Adını Fatih Sultan Mehmet döneminde Osmanlı donanmasının başında bulunan Kaptan-ı Derya Baltacıoğlu Süleyman Bey’den almıştır.
Balta Limanı hastanesi nereye bağlı?​
Sariyer bölgesinde bulunan Baltalimanı Kemik Hastanesi, minibüs / dolmuş durağına ne kadar uzaklıktadır? Sariyer bölgesinde bulunan Baltalimanı Kemik Hastanesi konumuna en yakın minibüs / dolmuş durağı, 3 dk yürüme mesafesindedir.

Baltalimanı Kemik Hastanesi Başhekimi kim?​

Baltalimanı Kemik Hastanesi Başhekimi kim?
Sağlık Bakanı Osman Durmuş Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’nin Başhekimi ortopedist Dr. Ahmet Biricik’i görevden alarak yerine ortopedist Doç. Dr. Vedat Şahin’i atadı.

Doç Dr Gazi Huri hangi hastanede çalışıyor?​

Gazi Huri, Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Spor Cerrahisi Biriminde öğretim üyesidir.

Prof Dr Mahmut Nedim Doral kimdir?​

hacettepe üniversitesi ortopedi ve travmatoloji abd profesörü. spor yaralanmaları konusunda türkiye ve avrupanın önemli isimlerindendir. galatasaray lisesi mezunudur.

Egemen Turhan, Ankara'da doğmuş bir kişidir.
Prof. Dr. Şükrü Sarper Gürsu, İstanbul'da doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimini tamamlamıştır. Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını yapmıştır.
Balta Limanı Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından özel dal eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçirilerek ülkemizin Ortopedi ve Travmatoloji alanında ilk ve tek özel dal eğitim hastanesi olmuştur.
Balta Limanı Hastanesi binası, tanzimat'ın ilk döneminde Mustafa Reşit Paşa tarafından yaptırılmış bir yalıdır. Korusu ve müştemilatı ile birlikte "Baltalimanı Sarayı" olarak anılmıştır.
Dr. Gazi Huri, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Spor Cerrahisi Biriminde öğretim üyesidir ve "Kemik ve Eklem Cerrahları Derneği" üyesidir.
Dr. Serda Duman, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanıdır ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet vermektedir.
Baltalimanı, İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı bir semttir ve Boğaziçi'nde bulunmaktadır. Adını, Osmanlı donanmasının Kaptan-ı Derya'sı Baltacıoğlu Süleyman Bey'den almaktadır.
Baltalimanı Kemik Hastanesi, Sarıyer bölgesinde bulunmaktadır ve en yakın minibüs/dolmuş durağına 3 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Baltalimanı Kemik Hastanesi'nin Başhekimi, Dr. Ahmet Biricik'in yerine ortopedist Doç. Dr. Vedat Şahin atanmıştır.
Doç. Dr. Gazi Huri, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Spor Cerrahisi Birimi'nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
Prof. Dr. Mahmut Nedim Doral, Hacettepe Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı profesörüdür ve spor yaralanmaları konusunda Türkiye ve Avrupa'nın önemli isimlerinden biridir. Galatasaray Lisesi mezunudur.

Geri