AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ege Usulü Zeytinyağlı Kuru Fasülye

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Ege Yordamı Zeytinyağlı Kuru Fasülye Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı akşamdan ıslatılmış kuru fasulye
Küçük çay bardağı sızma zeytinyağı
Yarım kapya biber
3 tane sivri biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tane orta uzunluk kabuğu soyulmuş domates
1 orta uzunluk kuru soğan
3 diş sarımsak
2 su bardağı sıcak su

Ege Yöntemi Zeytinyağlı Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Düdüklü tencereye sızma zeytinyağı biberler soğan sarımsak konur, yağ yanmadan kavrulur.
Üzerine domates ve fasulye eklenir, şöyle bir çevrilir.
Tuz, pul biber ek edip 2 su bardağı kaynar su ek edilip, pişmeye bırakılır afiyetler olsun.
Ege Yöntemi Zeytinyağlı Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst